Kvalitetstid.no skjermbilde

3 Kvalitetstid.no

Tradisjonelle og unike spill for hele familien

Kvalitetstid.no har noen få sofaseksjoner fra Alexander Rose i utvalget, fra modellserien Sorrento. Disse seksjonene/modulene kan settes sammen på utallige måter og kan også brukes som frittstående stoler. En av stolene er utstyrt med sidebord. Her får du også kjøpt en forholdsvis enkel hagesofa laget av tre, som også er fra Alexander Rose.

Pris: 8.749 - 34.999 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Klarna, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Coolshop skjermbilde

4 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop tilbyr noen få hagesofaer fra Keter. Her får du blant annet kjøpt en treseters hagesofa, samt to toseters hagesofaer. Disse hagesofaene er designet med moderne og dempede gråtoner. Du finner nok disse modellene enklest ved simpelthen å søke etter hagesofaer på sidens søkefelt. Legg merke til den lave grensen for fri frakt. I tillegg bør vi også trekke frem at Coolshop tilbyr prismatch.

Pris: 1.800 - 6.000 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
Obs skjermbilde

5 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs tilbyr nærmere 10 hagesofaer på nett. De fleste av disse sofagruppene selges som en del av en sofagruppe, med bord inkludert. Her kan du kjøpe hagesofa fra merket Bohem. Når det gjelder enkelte av hagesofaene er det ikke oppgitt noe varemerke. Merk at du enkelt kan se om den aktuelle modellen er lagerført eller ei, enten på nett, i butikk eller ikke i det hele tatt.

Pris: 4.000 - 16.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info