Obs info

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs skjermbilde Betal med: Bankkort Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Obs

Obs er en norsk stormarkedskjede som eies og drives av Coop Norge. I denne artikkelen skal vi se nærmere på nettbutikken deres, som tilbyr et svært stort og variert utvalg innen en lang rekke varekategorier, både elektronikk, interiør, kjøkken, hage og mer.

Fra løvblåsere til varmepumper

La oss begynne med kategorien Bygg og hage, som består av en rekke underkategorier. Dette utvalget byr på mye rart, som for eksempel hagemaskiner (løvblåsere, gressklippere og mer), diverse verktøy – både håndverktøy og elektriske verktøy, hagemøbler (som putekasser og sittegrupper), peisovner, maling, varmepumper, også videre. Med andre ord har Obs et variert utvalg, selv om ikke alle varekategoriene teller så mange produkter.

Her du noen av de mest populære hvitevarene i utvalget. Legg merke til prisene.

Massevis av forbrukerelektronikk

I kategorien Elektronikk vil du finne hvitevarer (både kjøleskap, frysere, platetopper og mer). Samtidig finner du noe utstyr relatert til gaming her, som gamingbord, gamingheadset, konsollspill og spillkonsoller.

Noen høyttalere, radioer og filmer får du også kjøpt her. Et par styling- og helseprodukter inngår også i dette utvalget, blant annet krølltenger, temperaturmålere, badevekter, hårtrimmere og blodtrykksmålere.

Har det meste til kjøkkenet

Obs har også et variert utvalg når det kommer til kjøkkenet, med et visst utvalg av de fleste varer.

Blant annet finner du en del kjøkkenmaskiner her, som blendere, foodprosessorer, kullsyremaskiner, slowcookere, vannkokere, også videre. Omfanget av utvalget varierer riktignok noe fra kategori til kategori Det samme gjelder for øvrig kaffemaskiner, som blant annet inkluderer kaffetraktere og kapselmaskiner. Obs fører også en del andre relaterte varer, som glass, bestikk og den slags. Det skal nevnes at nettbutikker som Bakeren og Kokken og Kitchentime har et langt bedre utvalg av kjøkkenutstyr.

Diverse andre varekategorier

At Obs er som et stormarked er ingen underdrivelse, du finner nemlig utallige andre varekategorier her. Denne nettbutikken fører både klær, sko, leker, trenings- og sportsutstyr, friluftsutstyr, festutstyr (som julepynt og og påskepynt) og mye mer.

120 dagers åpent kjøp

Obs skriver at de tilbyr 120 dagers åpent kjøp. Samtidig kan du også lese at denne nettbutikken tilbyr 14 dagers angrerett. Les mer om vilkårene for dette på hjemmesiden deres, da særlig visse vilkår gjelder ved benyttelse av deres tilbud om åpent kjøp.

Besøk Obs

Kontakt Obs

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 64875000