Bakeren og Kokken info

Kjempeutvalg til kjøkkenet

Sponset nettbutikk. Les mer.
Bakeren og Kokken skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 90 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken har et bredt fokus på kjøkkenet, både når det gjelder borddekking, matlaging og diverse kjøkkenmaskiner. Vareutvalget er ganske imponerende, og Bakeren og Kokken skriver selv at de har gjort et poeng ut av å ha et bra utvalg innen hver kategori.

12.000 kjøkkenartikler

Med 12.000 produkter i varesortimentet har denne nettbutikken det meste når det kommer til kjøkken. Her kan du for eksempel kjøpe kjøkkenmaskiner, som røykere og kjøttkverner, eller bakeutstyr, som kremsprøyter eller hevekurver.

Ellers finner man også mange slags gryter, panner, kniver her, samt en lang rekke med ulike produkter som har med borddekking å gjøre. Bakeren og Kokken har også en egen kategori for kaffe, hvor man finner perkulatorer, espressomaskiner, kaffetraktere og lignende produkter.

Hage, møbler og lamper

Litt underlig kombinasjon kanskje, men Bakeren og Kokken tilbyr også en del produkter innen hagekategorien. Vannkanner, hageslanger og fuglematere er blant varene man kan finne her.

Ellers har Bakeren og Kokken også enkelte produkter relatert til interiør. Blant vil man finne en del dekorprodukter her, som for eksempel skulpturer i glass eller tre. Møbler er det også litt av i denne nettbutikken, for det meste bord og hyller. Samtidig har Bakeren og Kokken omtrent 300 ulike produkter knyttet til lamper og belysning.

Noen av gavekategoriene på Bakerenogkokken.no
Bakeren og Kokken har laget et eget kategorisystem for gaver.

Gavetips

Bakeren og Kokken har en egen kategori kalt «Gavetips». Her finner man gaver som passer til bryllup, konfirmasjon, morsdag eller vanlige bursdager.

Blant annet har nettbutikken mange flotte vinglass og karafler fra kjente varemerker, som for eksempel Riedel og Spiegelau.

Vi i Nettbutikkinfo jobber for øvrig med en stor oversikt over fine gaver som kan kjøpes på nett.

Kjekt med få varekategorier?

Det er nok ikke så dumt med nettbutikker som i all hovedsak fokuserer på én enkelt kategori eller noen få. For det første er det jo oversiktelig for kunden, men det gir også nettbutikken muligheten til å rendyrke sin ekspertise på feltet. Konkurrerende nettbutikker, som Clas Ohlson eller Jernia, opererer jo med mange varekategorier, der kjøkkenartikler altså bare er én kategori i mengden. Man vet iallfall hva man får når man drar til nettbutikker som Bakeren og Kokken.

Digitale gavekort

Et gavekort hos Bakeren & Kokken kan være perfekt for den som liker seg på kjøkkenet eller ved grillen. Her kan den heldige mottakeren velge hva han eller hun vil ha blant et stort utvalg produkter som inkluderer alt fra kaffekopper til gassgriller.

Dette er digitale gavekort som sendes via epost. Du kan selv skrive inn et valgfritt beløp. Gavekortet er gyldig i ett år.

God kundeservice

Bakeren og Kokken har mottatt prisen «Årets e-handlare» i kategorien kjøkkentilbehør i hele tre år på rad, og skriver selv at kundeservicen deres regnes som veldig bra.

Sosiale Medier

Du kan følge Bakeren og Kokken på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bakeren og Kokken

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23961777