Bakeren og Kokken info

Kjempeutvalg til kjøkkenet

Faktasjekket: 05.03.2023

Bakeren og Kokken skjermbilde Fri frakt: Over 600 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort Toll: Inkludert i prisen Retur: 365 dagers angrerett Prismatch: Nei

Denne nettbutikken har et bredt fokus på kjøkkenet, både når det gjelder borddekking, matlaging og diverse kjøkkenmaskiner. Vareutvalget er ganske imponerende og Bakeren og Kokken skriver selv at de har gjort et poeng ut av å ha et bra utvalg innen hver kategori.

Solid utvalg av kjøkkenartikler

Med tusenvis på tusenvis av produkter i varesortimentet har denne nettbutikken det meste når det kommer til kjøkken. Her kan du for eksempel kjøpe kjøkkenmaskiner, som brødristere og blendere, eller bakeutstyr, som kremsprøyter eller hevekurver.

Ellers finner du også mange slags gryter, panner, kniver her, samt en lang rekke med ulike produkter som har med borddekking å gjøre. Bakeren og Kokken har også en egen kategori for kaffe, som byr på produkter som perkulatorer, espressomaskiner, kaffetraktere og lignende produkter.

Hvitevarer til kjøkkenet

Her ser du noen av hvitevarene i utvalget til Bakeren og Kokken.

Ellers kan det også nevnes at Bakeren og Kokken tilbyr hvitevarer til kjøkkenet. Dette inkluderer kjøleskap, fryseskap, komfyrer, platetopper, mikrobølgeovner og vinskap. En stor andel av disse produktene er fra det velkjente kvalitets-merket Smeg.

Det øvrige utvalget

Litt underlig kombinasjon kanskje, men Bakeren og Kokken tilbyr også en del produkter innen hagekategorien. Vannkanner, hageslanger og fuglematere er blant varene du kan finne her.

Ellers har Bakeren og Kokken også enkelte produkter relatert til interiør.

Blant annet inkluderer dette en del dekorprodukter, som for eksempel skulpturer i glass eller tre. Møbler er det også litt av i denne nettbutikken, for det meste bord og hyller. Samtidig har Bakeren og Kokken omtrent 300 ulike produkter knyttet til lamper og belysning.

Gavetips

Bakeren og Kokken har en egen kategori for gavetips. Her kan du sjekke utvalget av gaver som passer til bryllup, konfirmasjon, morsdag eller vanlige bursdager. Blant annet har nettbutikken mange flotte vinglass og karafler fra kjente varemerker, som for eksempel Riedel og Spiegelau.

Nettbutikkinfo jobber for øvrig med en stor oversikt over fine gaver som kan kjøpes på nett.

Digitale gavekort

Et gavekort hos Bakeren & Kokken kan være perfekt for den som liker seg på kjøkkenet eller ved grillen. Her kan den heldige mottakeren velge hva han eller hun vil ha blant et stort utvalg produkter som inkluderer alt fra kaffekopper til gassgriller. Dette er digitale gavekort som sendes via e-post. Du kan selv skrive inn et valgfritt beløp. Gavekortet er gyldig i ett år.

God kundeservice

Bakeren og Kokken har mottatt prisen «Årets e-handlare» i kategorien kjøkkentilbehør i hele tre år på rad, og skriver selv at kundeservicen deres regnes som veldig bra.

Sosiale Medier

Du kan følge Bakeren og Kokken på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bakeren og Kokken

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23961777