Med24.no skjermbilde

1 Med24.no

Stort utvalg av produkter for et sunnere liv

Med24.no har et par hundre ulike teer i utvalget, samt flere titalls kaffevarer. Utvalget byr blant annet på en del økologiske varer. Velg blant merker som Yogi Tea, Urtegaarden, Matcha, også videre. Legg også merke til den lave beløpsgrensen som gir deg fri frakt.

Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Norges Tehus skjermbilde

3 Norges Tehus

Har noen av verdens beste teer

Har noen av verdens beste tetyper i utvalget. Tilbyr økologisk te av topp klasse. Vunnet flere gullstjerner i den internasjonale mat- og drikkekonkurransen Great Taste Awards.

Fri frakt: Over 268 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Oda skjermbilde

4 Oda

En av de billigste matbutikkene på nett

Oda har et tilfredsstillende utvalg av både kaffe og te. Her har du en rekke valg når det kommer til både filterkaffe, hele kaffebønner, og kaffekapsler. Utvalget byr blant annet på økologiske alternativer, Fairtrade-kaffe, pulverkaffe, og merker som Friele, Kjeldsberg, Kolonihagen, også videre. Fører også kaffefilter og søtningsmidler. Oda er for øvrig den største norske matbutikken på nett, og er kjent for sine lave priser.

Fri frakt: Nei Betal med: Apple Pay, Bankkort, Faktura, Kontokreditt, Vipps
Besøk Info
Meny skjermbilde

5 Meny

Norges beste matvareutvalg

Meny har naturligvis et godt utvalg av kaffe, og byr på det meste: Hele kaffebønner, filtermalt, kokemalt, pulverkaffe, økologisk kaffe og te, og har et stort utvalg av mange ulike tetyper/smaker.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Selfridges & Co skjermbilde

6 Selfridges & Co

Bredt utvalg av designervarer

Selfridges & Co tilbyr et stort og variert utvalg av designervarer. Her kan du kjøpe klær, sko, accessoirer, møbler, dekor, elektronikk og mye mer, hvor alle kategorier har et tydelig preg av eksklusivitet og kjente designermerker.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal
Besøk Info
SPAR skjermbilde

7 SPAR

Trumf-kuponger med 40 % rabatt

SPAR tilbyr 40 ulike kaffevarer, både filtermalt, kokmalt, hele bønner og pulverkaffe. Utvalget byr også på te, selv om dette utvalget er noe mindre. Det skal også nevnes at denne butikken også har et visst utvalg av iskaffe.

Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info