Oda info

En av de billigste matbutikkene på nett

Faktasjekket: 01.08.2021

Oda skjermbilde Betal med: Apple Pay, Bankkort, Faktura, Kontokreditt, Vipps Sender fra: Norge Retur: Angrerett i 14 dager* Prismatch: På bestselgere fra Rema 1000 Besøk Oda

Dette selskapet ble startet i 2013, og tilbyr kjøp og frakt av dagligvarer på nett. Oda er det selskapet – av denne typen selskaper – med raskest vekst i hele det nordiske markedet.

Et supermarked på nett

Med omtrent 7.000 varer i sitt sortiment har Oda et utvalg på linje med et supermarked. Dette utvalget inkluderer alle typer kategorier innen dagligvarer, det vil si: Ulike mat– og drikkevarer, hygieneprodukter, husholdningsartikler, snus og tobakk, også videre.

Rimelig (eller gratis) levering

Enkelte dager og tidspunkt er levering gratis. Du kan ofte få billigere levering ved å velge tidspunkt der Oda allerede har avtale om å levere for noen som bor i nærheten av deg. Oda tilbyr levering alle dager på Østlandet og har 32 steder hvor du kan hente varene gratis.

En av de billigste matbutikkene på nett

Oda har en egen side for tilbud, hvor du kan gjøre noen riktig gode kupp.

En uavhengig pristest i 2017 konkluderte med at, dersom du henter varene på egenhånd, er Oda den rimeligste butikken på nett, med nesten 5 % lavere priser enn Kiwi. Oda har flere ganger blitt kåret til den billigste matbutikken på nett, og skriver selv at de har vunnet samtlige pristester i alle medier siden 2013.

Ferskere enn i butikken

Oda opererer med en holdbarhetsgaranti på 7 dager. På grunn av høy rullering ligger frukt og grønt bare et par timer hos dem, før varene sendes videre. Varene lagres under perfekte forhold, og en unngår også berøring av varene. I butikkene er det jo ganske vanlig at folk klemmer på frukt eller grønt for å avgjøre modenheten.

Varene pakkes og fraktes i ulike temperatursoner, helt frem til døren eller avhentingssted. Dette gjør at Oda kan skryte på seg en ferskhet som du vanskelig vil finne i fysiske butikker.

Begrensinger for betalingsmåter

Du kan handle hos Oda og betale med bankkort på nett. Handler du med appen deres kan du velge å betale med Vipps. Handler du fra en Apple-enhet med iOS, kan du velge å betale med Apple Pay. Bedriftskunder kan få faktura. Enten som PDF eller som EHF.

*Angrerett

Betingelser for angrerett kan variere og er avhengig av ulike faktorer. Blant annet gjelder ikke angreretten ved kjøp av varer som raskt forringes. Det anbefales at du leser mer om disse vilkårene på hjemmesiden til Oda.

Besøk Oda

Sosiale Medier

Du kan følge Oda på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Oda

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22102120