Felleskjøpet skjermbilde

1 Felleskjøpet

Eies av 44.000 bønder

Felleskjøpet tilbyr et par aktuelle modeller for deg som er på jakt etter en liten snøfreser. Begge disse modellene er batteridrevne og er fra merket Stiga. Slike snøfresere er gjerne enkle å starte og vedlikeholde, og passer godt til mindre snøryddingsjobber.

Pris: 2.700 - 4.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps
Besøk Info
Jula skjermbilde

2 Jula

Håndtverkerens paradis

Jula fører et par små snøfresere på nett. Disse modellene er alle fra merket Meec Tools. To av dem er batteridrevne og en er elektrisk. Den elektriske er for øvrig oppgitt som elektrisk spade, og er slags mellomting mellom en spade og en snøfreser. Samtlige av de nevnte modellene har for øvrig fått gode vurderinger fra kundene.

Pris: 1.000 - 1.500 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info
Power skjermbilde

3 Power

Bruker prisrobot for å konkurrere på pris

Power fører én elektrisk, liten snøfreser fra Senz. Effekten er på 1.300 W, og arbeidsbredden er på 30 cm. Denne modellen kan kaste snø opptil 6 meter. Merk at skjøteledning ikke er inkludert. Her kan du også lese noen kundeomtaler, som jevnt over er ganske positive.

Pris: 900 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Obs skjermbilde

4 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs har én liten snøfreser i sitt utvalg på nett. Dette er en elektrisk modell (1300W), med arbeidsbredde på 30 cm, utkasterdistanse på 6 m, regulerbart håndtak og justerbar utkaster.

Pris: 1 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info