Jula info

Håndtverkerens paradis

Jula skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps Toll: Prisene er inkludert toll Retur: Åpent kjøp i 30 dager Prismatch: Nei Besøk Jula

Jula er en butikkjede som tilbyr verktøy og maskiner, utstyr til hus og hage, og lignende produkter. Fokuset ligger på håndverkeren, både den profesjonelle og hjemmefikseren. I tillegg til en rekke varehus i Sverige, Norge og Polen, har Jula også en nettbutikk som vi skal se nærmere på.

En håndverkers drøm?

Med 15.000 produkter i varesortimentet bør man kunne finne det meste på denne nettbutikken, enten man er elektriker, snekker eller hobbygartner. For dem som skal drive oppussing hjemme er også utvalget mer enn tilstrekkelig. Beslag, maling, fugemasse, stiger og stillaser er bare noen av tingene man får kjøpt på Jula.

Noe av utvalget på Jula.no
Jula har et kjempeutvalg av verktøy. Her vil både proffe og hjemmefiksere finne seg egnede verktøy.

På nettbutikken finner man også produkter som krysslasere, sveiseapparater, garasjeportåpnere, strømaggregater, og blandebatteriadapter. Håndverktøy er det også mye av her.

I tillegg til alle ordinære verktøy vil man også finne produkter som verktøyvogn, gjengeverktøysett og mobilreparasjonssett her. Litt av hvert med andre ord.

I 2018 ble Jula kåret til årets butikk innen kategorien «Hjem og Hage» av Prisjakt.no, som er Norges største prissammenligningstjeneste.

Jula har også noen ulike varmepumper. Den billigste modellen koster 7.000, den dyreste modellen koster 36.000 kr.

JulaPro og JulaClub

Jula har en egen løsning for bedriftskunder, kalt JulaPro. Fordelene inkluderer naturligvis bonuser og rabatter, i tillegg til at nettbutikken lover en enkel kjøpsprosess, komplett kontooversikt og fleksible betalingsmetoder.

Kjeden har også en medlemsklubb kalt JulaClub. I denne klubben benytter man seg av poeng som kan konverteres til bonussjekker. Som medlem starter man med 2500 ekstrapoeng, og samtidig får man poeng på alt av kjøp. Utover dette får man naturligvis en del tilbud som kun er forbeholdt medlemmer.

Mye rart i utvalget

Det er ikke bare verktøy og slike ting Jula byr på. Jula har faktisk en del billige sykler i utvalget også, samt et par billige elsykler. Har dessuten diverse gadgets og noen arbeidsklær.

Besøk Jula

Sosiale Medier

Du kan følge Jula på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Jula

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 67922200