Med24.no skjermbilde

1 Med24.no

Stort utvalg av produkter for et sunnere liv

Den norske nettbutikken Med24.no har 2 ulike promilletester (alkometere) i utvalget. Her får du kjøpt alkometer fra Sentech, samt en modell som heter AL6000. Legg merke til at du kan kjøpe disse alkometerne med fri frakt inkludert.

Pris: 800 - 900 kr Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Elkjøp skjermbilde

3 Elkjøp

En av Nordens største elektrokjeder

Elkjøp, i likhet med de fleste andre nettbutikkene i denne lista, selger også kun én promilletester på nett. Modellen i deres utvalg kalles Alcotest Pro og er den dyreste vi har funnet så langt. Kapasiteten ligger på 100 målinger, og er testet med samme krav som politiet må forholde seg til. Leveres med 6 ekstra munnstykker og 2 AA-batterier.

Pris: 2.4 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Power skjermbilde

4 Power

Bruker prisrobot for å konkurrere på pris

Power selger for øyeblikket én promilletester. Denne finner du i kategorien Alkometer, som også byr på noen alkotestere. Modellen FCA7000 Fuel Cell måler promille fra 0,00 til 5,00. Modellen er basert på en teknologi selv politiet benytter seg av. Den har for øvrig fått 4,2 (av 5 mulige stjerner) i rangering av tidligere kunder. Vant Best-i-Test på TV 2 Hjelper Deg i 2011.

Pris: 1.2 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps
Besøk Info
Komplett skjermbilde

5 Komplett

En av Norges største nettbutikker

Komplett selger for øyeblikket én promilletester på nett. Modellen Alcotest FCA35 viser både promille og antall utførte tester, og lagrer dessuten de 10 siste måleresultatene. Kalibrering skal utføres minimum hver 12. måned, eller etter 500 tester. Modellen leveres for øvrig med en oppbevaringseske og 6 ekstra munnstykker.

Pris: 1.1 kr Fri frakt: Kun for medlemmer Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info