Coolshop skjermbilde

2 Coolshop

Variert utvalg og gunstige vilkår

Coolshop fører omtrent 350 puslespill. Her får du kjøpt puslespill som passer for folk i ulike aldre, både for de minste og for voksne. Utvalget byr også på en del store 3D-puslespill til overraskende lave priser. Dette inkluderer blant annet historiske bygg og Star Wars-romskip. Legg merke til den lave grensen for fri frakt, samt at Coolshop tilbyr prismatch.

Pris: 130 - 900 kr Fri frakt: Over 269 Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Obs skjermbilde

4 Obs

Stormarkedskjede med litt av "alt"

Obs fører et par hundre puslespill på nett. Har både små puslespill for barn i utvalget, men også store puslespill med opptil 5.000 brikker. Flesteparten av puslespillene er fra det kjente merket Ravensburger. Samtidig får du også kjøpt puslespill knyttet tematisk til populære barneunivers, som Kardemomme By, Detektivbyrå nr. 2, Fantorangen, Disney, også videre.

Pris: 35 - 800 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort
Besøk Info
Kvalitetstid.no skjermbilde

5 Kvalitetstid.no

Tradisjonelle og unike spill for hele familien

Kvalitetstid.no har 10 puslespill i utvalget, fra merket Wood Trick. Her får du kjøpt et par store puslespill i form av verdenskart og kart over USA. Resten av utvalget består av svært fargerike og detaljerte puslespill i form av dyr, som enhjørning, bjørn, elefant, også videre.

Pris: 999 - 1.999 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Klarna, Vipps
Besøk Info