Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Sportamore skjermbilde

4 Sportamore

Nordens største sportsbutikk på nett

Sportamore tilbyr et par titalls tennisracketer. Her kan du kjøpe tennisracket fra merker som Babolat, Wilson, Yonex, Head og Dunlop. Kategorisystemet deres er imidlertid noe knotete. I stedet for kun å bruke en ordinær meny, med kategorier og underkategorier, må du her filtrere utvalget. Først ved å velge type sport og deretter ved å huke av for type utstyr. Fører en del rimelige tennisracketer (til mindre enn 500 kr).

Pris: 340 - 2.100 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal
Besøk Info
Sport1 skjermbilde

5 Sport1

Fokus på ski, løp, sykkel og friluft

Sport1 fører i utgangspunktet nærmere 20 tennisracketer. Dessverre kan kun én av disse racketene kjøpes direkte fra nett. De øvrige må nemlig kjøpes/hentes i butikk. Denne tennis-racketen er en del av en starterpakke for nybegynnere og er riktignok ganske billig, men er sannsynligvis ikke noe tess for viderekommende spillere.

Pris: 650 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Gavekort, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

6 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL fører omtrent 20 tennisracketer i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt tennisracket fra merker som Head, Babolat og Wilson. Har også tennisracketer for juniorer. Du kan blant annet sortere dette utvalget etter pris, farge, ferdighetsnivå og grepsstørrelse.

Pris: 300 - 2.100 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info