XXL info

Den største sportskjeden i Norden

Faktasjekket: 28.07.2022

XXL skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna Retur: 100 dagers åpent kjøp (gratis retur) Prismatch: 30 dagers prisløfte Besøk XXL

XXL er den største sportskjeden i Norden, med hele 36 varehus bare i Norge. Firmaet ble etablert i 2000, og har siden hatt en formidabel suksess. I 2017 åpnet også XXL sitt første varehus utenfor Norden, nemlig i Østerrike.

Populær nettbutikk

Basert på størrelsen og bredden i utvalget, prisene og ikke minst de gunstige vilkårene, kan man trygt anse XXL som en av Norges beste nettbutikker. Her kan du velge blant utallige varer innen sport, trening og friluft – til svært konkurransedyktige priser. XXL tilbyr vilkår som prisløfte, gratis/bytte retur og 100% fornøydgaranti.

Mange underkategorier: Dette er bare noen av kategoriene XXL tilbyr innen friluftsliv.

Noe for enhver smak

Visjonen til XXL har vært den samme siden helt oppstarten: Kundene skal finne det de trenger i butikkene deres, enten du er glad i sport, trening eller friluftsliv. Samtidig skal varesortimentet inkludere produkter fra de beste merkene – og til de beste prisene.

En gjennomgang av varesortimentet avdekker god bredde. Enten du driver med langrenn, fotball eller styrketrening – eller en annen populær sport eller treningsform – er denne nettbutikken utvilsomt verdt en titt. Det samme gjelder også når det kommer til varekategoriene jakt og fiske.

Har utstyr til en rekke idretter

XXL har som nevnt et godt utvalg av sportsutstyr. Mange av de mest populære idrettene er naturligvis representert, slik som fotball, håndball og ishockey. Fotballsko, fotballer, håndballer, hockeykøller og mer: XXL har det meste når det kommer til disse idrettene.

Her får du imidlertid også kjøpt klatreutstyr, golfkøller, ulike racketer, volleyballer, langrennsski (og langrennspakker), slalomski, også videre. Utvalget innen hver av disse kategoriene varierer, men bredden i utvalget til XXL er likevel imponerende.

Fører mange ulike sykler

XXL har et ganske stort utvalg av sykler. Her får du kjøpt terrengsykler, landeveissykler, bysykler og mer. Du finner også damesykler og barnesykler her. Det samme gjelder løpesykler og balansesykler. Ved kjøp av sykkel får du for øvrig tre år gratis sykkelservice.

Utvalget byr også på en del sykkelutstyr, som for eksempel hjelmer. Sykkelhjelmer for barn og damer er også inkludert i utvalget. En del billige sykler inngår også i utvalget, det samme gjelder billige barnesykler. Det skal også nevnes at XXL tilbyr mange titalls elsykler.

Garantier som gir trygghet for kundene

Prisløftet deres er nemlig garantert, for hvis du finner en identisk vare billigere i en annen butikk, vil XXL dekke differansen. Det er riktignok noen betingelser knyttet til dette, som du kan lese mer om på nettsiden deres. I tillegg tilbyr XXL en 100% fornøydgaranti, samt gratis retur og bytte.

*Fri frakt

Tilbudet om fri frakt ved kjøp over 1.000 kr gjelder forsendelser til postkontor. Frakt til nærmeste varehus er gratis. Tilbudet om fri frakt gjelder ikke ved kjøp av sykler, ski eller andre tunge eller lange varer.

Billigkroken

XXL har en del billige treningsklær i utvalget. Ta gjerne en nærmere titt på deres tilbudsside. Her kan du få kjøpt klær som allerede er billige, for husk at XXL uansett har et prisløfte. Ethvert tilbud som kommer i tillegg til prisløftet, vil gi deg muligheter for å gjøre noen skikkelige kupp.

Besøk XXL

Sosiale Medier

Du kan følge XXL på disse sosiale nettverkene.

Kontakt XXL

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 24084000