WhiteAway info

Stor forhandler av hvitevarer på nett

WhiteAway skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps Retur: 365 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Ja Besøk WhiteAway

Denne nettbutikken tilbyr et stort utvalg av hvitevarer, og skriver selv at de har fokus på både produktkvalitet og et konkurransedyktig prisnivå. WhiteAway kan også skilte med ganske gode salgsbetingelser.

Fra oppvaskmaskiner til robotstøvsugere

På WhiteAway vil du finne mange type hvitevarer, som for eksempel oppvaskmaskiner, vaskemaskiner, tørketromler, kjøleskap, og ovner. I tillegg vil man også finne andre typer elektronikk under varekategoriene Kjøkkenutstyr, Personlig Pleie og Hus & Fritid.

For å ta noen eksempler på varer fra disse kategoriene, kan vi jo nevne: sentralstøvsuger, avfukter, vindusvaskere, epilator og melkeskummer. WhiteAway har også rundt 25 varmepumper, et utvalg som består av flere billige varmepumper. Nettbutikken har for øvrig en egen kategori for varer som er på salg.

Det kan også nevnes at WhiteAway har et bra utvalg av robotstøvsugere, med nærmere 50 modeller å velge blant. Har også noen billige støvsugere til under 500 kr, blant annet en håndstøvsuger til kun 400 kr.

Bildet viser noen av produktene på Whiteaway.no
Hver varekategori har gode filtreringsmuligheter, som vist her.

Salgsbetingelser

WhiteAway tilbyr 365 dagers åpent kjøp, noe som skiller seg litt ut i markedet. Mange av konkurrentene til WhiteAway opererer nemlig med 30 eller 60 dagers åpent kjøp.

Fri frakt

*WhiteAway tilbyr fri frakt i hele Norge, da til nærmeste fortauskant. I likhet med mange andre nettbutikker leverer heller ikke WhiteAway varer til Jan Mayen og Svalbard.

Ligner Skousen.no

Konkurrenten Skousen.no kan nesten forveksles med denne nettbutikken. Blant annet er varekategoriene nesten identiske, og designmessig er menyen utført på nesten nøyaktig samme måte. Salgsbetingelsene er også temmelig like.

Besøk WhiteAway

Sosiale Medier

Du kan følge WhiteAway på disse sosiale nettverkene.

Kontakt WhiteAway

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21959208