Skousen info

Ekspert på hvitevarer

Faktasjekket: 27.07.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Skousen skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps Retur: 14 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Ja

Dette var den første betydelige leverandøren av hvitevarer i Danmark, og har nå i dag mer enn 60 års erfaring i bransjen. Dette gjør at Skousen har opparbeidet seg gode kunnskaper om hvitevarer. Skousen selger hvitevarer både via fysiske butikker og nettbutikken, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

Hvitevarer og enda litt til

På denne nettbutikken vil man finne oppvaskmaskiner, vaskemaskiner, tørketromler, kjøleskap, fryser, komfyrer, ovner, og varmepumper. Typiske hvitevarer altså. Men det finnes selvsagt mer.

Skousen har blant annet et godt utvalg innen kjøkkenutstyr, kroppspleie, og rengjøring. Her kan man for eksempel finne varer som saftsentrifuge, mokkabrygger, nesetrimmer, massasjestol, og luftrenser. For det meste er det altså snakk om produkter relatert til elektronikk. For øvrig bør det nevnes at Skousen har et særs godt utvalg av robotstøvsugere, med mer enn 50 ulike modeller å velge blant.

Bildet viser produktvisningen på Skousen.no.
På Skousen er teknisk informasjon, bilder og kundevurderinger inkludert i produktfremvisningene.

Det bør også nevnes at Skousen tilbyr matching av laveste nettpris. Man kan også lese kundeomtaler og se snittet av kundenes vurderinger av enkeltprodukter, som vist på bildet til høyre. Det å kunne lese om andre kunders erfaringer med ulike produkter er ganske nyttig. Samtidig er det noe tillitsvekkende med en slik åpenhet.

Din lokale ekspert på hvitevarer

Skousen er relativt nye på det norske markedet. I 2015 åpnet Skousen både sine første butikker i Norge, samt nettbutikken deres Skousen.no. De omtaler seg selv som din lokale hvitevareekspert, og det er nok ikke så usant. Butikkene deres drives nemlig av franchisetakere som er ment å gi lokal tilstedeværelse, samt optimal veiledning og service. Skousen skriver selv at de kun fører varer som de selv står inne for, og at de dermed kun selger varer de er eksperter på.

*Fri frakt

Skousen leverer varer til nærmeste fortauskant eller tomtegrense i hele Norge, unntatt Jan Mayen og Svalbard.

Kontakt Skousen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21959207