YouWish.no info

Tilbyr minneverdige opplevelser

Faktasjekket: 05.09.2021

YouWish.no skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Klarna Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei

YouWish.no omtaler seg selv som «Norges største leverandør av opplevelsesgaver». Her kan du kjøpe et digitalt gavekort som kan brukes på over 800 opplevelser.

Wow, så mange kategorier

Kategorisystemet til YouWish.no imponerer ved første øyekast. Her er det nemlig et stort antall ulike opplevelser og opplegg du kan velge blant.

Hovedkategoriene er: Eventyr & Action, Mat & Drikke, Kultur & Moro, Motorsport, Helse & Velvære, Overnatting & Weekend, Sport & Fritid, Dyr & Natur, og Barn & Familie.

Hver av disse hovedkategoriene har imidlertid flere underkategorier. Både for hver hoved- og underkategori har YouWish.no oppgitt tall på hvor mange ulike opplevelser som er tilgjengelige innen denne kategorien.

Bildet viser noen av opplevelsene for barnefamilier på Youwish.no
Her ser du noen av opplevelsene for barnefamilier.

La oss ta et eksempel: Under Eventyr & Action, som byr på 271 opplevelser, finner vi underkategorien Vann & Sjø, hvor du kan velge blant hele 154 ulike opplevelser. Kategorien kan by på så ulike opplevelser som elvepadling, laksefiske og surfing med overnatting.

Mer enn 1.700 ulike opplevelser

Totalt tilbyr YouWish.no mer enn 1.700 ulike opplevelser. Det fremkommer av en manuell telling av hver kategori. Samtidig kan man lese på nettsiden at Youwish.no tilbyr 512 opplevelser, men må åpenbart være feil, og er nok et gammelt tall de har glemt å fjerne.

Uansett: her finner man noe for enhver, enten det er snakk om vågale eventyrere, småbarnsfamilier eller kjærestepar. Noen underkategorier er: Romantikk, Mat- og drikkekurs, Kreativitet og kurs, Møt dyrene, Utfordring og konkurranse, Sport og trening, samt mye annet.

To ganske like konkurrenter

YouWish.no og TrueStory.no har mye til felles, blant annet når det kommer til variasjonen i type opplevelser. Prisnivåene er også relativt like. Det er muligens en smakssak, men hjemmesiden til YouWish.no oppleves som enklere i bruk. Her er nemlig alle kategoriene og underkategoriene lett tilgjengelige via en ryddig oversikt. Etter at du har valgt hovedkategori på TrueStory.no, må du imidlertid forholde seg til noen store bilder, noe som krever en del scrolling om du skal tråle gjennom alt. YouWish.no har dessuten flere opplevelser til salg.

Gavekortet

Gavekortet til YouWish.no kan som nevnt brukes på over 800 opplevelser. Dette er en gave som garantert vil bli husket i lang tid, og må sies å være et av de beste gavekortene vi har skrevet om hittil. Du velger selv beløp på gavekortet. Minstebeløpet er 200 kr.

Du kan tilpasse gavekortet med et personlig design etter kjøp. Du velger selv om du vil ha gavekortet tilsendt på epost eller med vanlig post.

Sosiale Medier

Du kan følge YouWish.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt YouWish.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22333340