TrueStory info

Hundrevis av ulike opplevelser

TrueStory skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort Prismatch: Nei Besøk TrueStory

Denne nettbutikken er en portal for salg av opplevelser. TrueStory har samlet opplevelser fra hele landet, og har noe for enhver smak. Her kan man bestille vinsmaking, baristakurs, kajakkpadling, isklatring – og mye mer.

Varierte opplevelser

Nettbutikken er enkel i bruk, og man kan lett velge opplevelser ut ifra fylke, prisnivå og type opplevelse. TrueStory sorterer opplevelsene i følgende kategorier: «Gourmet», «Welness», «Overnatting», «Kultur», «Diverse», «Adrenalin» og «Natur».

Bildet viser noen av opplevelsene som er til salgs på Truestory.no
Varierte opplevelser: True Story byr jommen på litt av hvert.

For å illustruere bredden i utvalget, kan man jo trekke frem noen eksempler. TrueStory kan blant annet by på følgende opplevelser: Spaopphold på The Thief, rafting på Geilo, Food Tour i Bergen, hundekjøring i Tromsø, moskussafari i Dovrefjell, skydiving på Voss, og mye mer. Her er det noe for alle og enhver med andre ord, enten man har behov for hvile og avkobling, matopplevelser, villmarkseventyr eller adrenalinfylte sportsaktiviteter.

Perfekt som gavekort

Hos TrueStory kan du kjøpe gavekort på nett hvor mottakeren selv kan velge hvilken opplevelse han eller hun ønsker å benytte. Er gavekortet på et større beløp enn opplevelsen kan det resterende brukes på en ny opplevelse. Er beløpet på et for lite beløp så kan mottakeren fortsatt velge den opplevelsen men han eller hun må betale det resterende.

Det minste gavekortbeløpet er 100 kr og TrueStory har opplevelser i alle prisklasser. De rimeligste opplevelsene koster rett over 100 kr. De dyreste koster flere tusen. Gavekortene er glyldige i 24 måneder så det er ingen hast for mottaker her.

Gavekortene kan enten tilsendes i en gaveeske eller så kan du få gavekortet tilsendt digitalt og printe det ut selv.

Besøk TrueStory

Sosiale Medier

Du kan følge TrueStory på disse sosiale nettverkene.

Kontakt TrueStory

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21984070