AliExpress info

Gigantisk utvalg av rimelige produkter fra Asia

Faktasjekket: 03.11.2021

AliExpress skjermbilde Fri frakt: På mange av varene Betal med: Bankkort Toll: Kan pålyde* Prismatch: Nei

AliExpress er en digital markedsplass med et nærmest ufattelig stort utvalg av varer og produkter. AliExpress byr blant annet på varekategorier som mobiler, klokker, klær, kjøkkenartikler, møbler, gadgets, leker, og (veldig) mye mer.

En av de billigste nettbutikkene

Med tanke på at de fleste varene sendes fra Kina, er det ikke overraskende at denne nettbutikken har mange billige produkter. AliExpress må da være en av de rimeligste internasjonale nettbutikkene i verden? Blant annet fører AliExpress billige klærbillig interiør og billige kofferter. Dette var for øvrig bare noen få eksempler, for strengt tatt vil du finne rimelige varer i de fleste varekategoriene.

Millioner av klær

La oss begynne med klesutvalget, som inkluderer noe for både damer, herrer og barn. Utvalget inkluderer alt av vanlige plagg. Det vil si: bukser, gensere, topper, kjoler, jakker, også videre. I tillegg vil du finne mange andre typer plagg her, som for eksempel billige brudekjoler.

Utvalget av accessoirer er også bra. Her får du tak i vesker, bagger, belter, diverse hodeplagg, skjerf, og mye mer. Samme konklusjon kan man trekke av skoutvalget: her finnes det enormt mange sko, enten du skal ha joggesko, pensko, vinterstøvler eller noen andre typer sko.

Billig sminke hos AliExpress
Er du komfortabel med å handle på engelsk finner du blant annet mye billig sminke hos AliExpres

Og millioner av – alt mulig annet

Samme tendens som for klær, altså et utvalg på flere millioner produkter, gjelder også flere av de andre kategoriene. Som nevnt er denne nettbutikken proppfull av diverse varekategorier.

Det er også verdt å nevne at AliExpress tilbyr brukte iPhone-mobiler til sterkt reduserte priser. For øvrig har denne nettbutikken et særs godt utvalg av billige mobiler og billige smarttelefoner generelt.

Elektronikk er det også masse av, enten du er opptatt av droner, fotokameraer, videokameraer, PC-komponenter, utstyr relatert til Hi-Fi, solcellepaneler, overvåknings-utstyr eller noe annet.

Klokker finner du også mye av i denne nettbutikken, både billige klokker og en del dyrere varianter. Det samme kan man si om en del andre varekategorier: altså at utvalget omfatter både rimeligere og dyrere varianter. Dette gjelder for eksempel smykker. AliExpress byr på massevis av billige smykker, men også dyrere smykker.

Live Support

Det er også verdt å merke seg at AliExpress tilbyr support 24 timer i døgnet, 7 timer i uken.

Verdt å vite

Du kan for øvrig filtrere varesøket slik at kun produkter som sendes fra andre land vises, som for eksempel Spania eller Frankrike, men da får du ikke det store utvalget. De fleste produktene har fri frakt. Du kan også filtrere for å kun vise produkter med fri frakt. Du kan også velge å vise prisene i norsk valuta.

Toll

AliExpress oppgir ingen spesifikke opplysninger om toll, men ber i stedet kundene om å forhøre seg med tollmyndighetene i sitt eget land for spørsmål. Du kan lese mer om norske tollregler hos Tolletaten eller lese vår artikkel om netthandel.

Sosiale Medier

Du kan følge AliExpress på disse sosiale nettverkene.

Kontakt AliExpress

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.