Altshop.no info

Populær alternativbutikk

Altshop.no skjermbilde Fri frakt: Over 1.500 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna, PayPal, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Altshop.no tilbyr supermat, helsekost, kosttilskudd, og ellers en del produkter som går inn under alternativsjangeren. Etter egne ord står denne nettbutikken for en helhetlig tenkning, og ønsker å gjøre tilgjengelig det som er så nært kilden (naturen) som mulig.

Stort utvalg av sunnere alternativer til mat

Kategoriene Mat og Dagligvare og Supermat består til sammen av hundrevis av ulike varer. Her finner du sunnere og mer naturlige alternativer til matvarer som müsli, pålegg, matoljer, kaffe og te, ris, nøtter, bønner, også videre. Utvalget er rett og slett godt sammensatt og variert. I tillegg kan du benytte deg av en praktisk filtreringsfunksjon hvor du kan huke av for emner som økologisk, vegansk, laktosefritt, også videre.

Kategorien Supermat byr på mange eksotiske varer, varer du ellers ikke finner på den vanlige matbutikken. Dette utvalget byr på helsekost som spirilunapulver, hampfrø, furupollen, og mye mer av den slags. Det er kanskje unødvendig å si at det meste av dette også er økologisk?

Hver kategori har mange nyttige filtreringsfunksjoner.

Litt annerledes kosttilskudd

Utvalget av kosttilskudd er ikke all verdens, og begrenser seg til litt over 100 ulike varer. Generelt kan vi si at dette utvalget imidlertid ikke er av det helt typiske slaget. Her kan du nemlig kjøpe kosttilskudd som tindvedbærolje, tilskudd basert på ayurvediske urter, flytende klorofyll, aktivert kull, og den slags.

Fra eteriske oljer til vannioniserer

Eteriske oljer, leire, tannkrem med kull, himalayasalt: dette er bare noen eksempler fra kategorien Kroppspleie. Dette utvalget er ikke så veldig stort, men til gjengjeld finner du altså spennende saker som dette.

Kategorier Hjem og Renhold byr på økologisk tøyvask, et bokashi-sett for kjøkkenkompostering, vannbehandler fra Grander, vannioniserer fra Alkamedi, også videre.

VIP-kunder

Altshop.no har også en kundeklubb, simpelthen kalt VIP-kunder, der medlemskap kan utløse en del fordeler. VIP Ordinær, som er den første graden av kundeklubben, gir 3 % rabatt på alle kjøp når du har handlet for minimum 5.000 kroner på de siste 365 dagene fordelt på minst 2 forskjellige ordre. Videre følger et par ulike nivåer, som henholdsvis gir 5 %,  7 %, og til sist 10 % rabatt på alle kjøp. Sistnevnte grad krever at du, i løpet av de siste 356 dagene, har handlet for minst 50.000 kr, fordelt på minst 4 ulike ordre.

Sosiale Medier

Du kan følge Altshop.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Altshop.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.