Bestseller info

Rimelige klær til hele familien

Faktasjekket: 07.11.2021

Bestseller skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: 100 dagers returrett (inkl. frakt)* Prismatch: Nei Besøk Bestseller

Denne nettbutikken tilbyr klær, sko og accessoirer for både dame, herre og barn. Bestseller tilbyr også mammaklær og Plus Size-klær.

Mye billige klær

Innledningsvis bør det nevnes at prisene på Bestseller generelt er ganske trivelige. Her kan du rett og slett finne en del billige klær. Blant annet inkluderer utvalget tusenvis av klær til under 250 kr. Dette betyr imidlertid ikke at samtlige klær er billige. Du finner også enkelte plagg her til et par tusen kroner. Supertdyrt er det riktignok ikke uansett.

Bildet viser noen av de mest populære produktene på Bestseller
TRENDING: Denne nettbutikken har en egen kategori for populære produkter.

Mye klær og accessoirer

La oss se litt på utvalget. Underkategoriene til Klær rommer en rekke ulike klesplagg. Avhengig av om du er inne på kategorien for damer, menn eller barn, byr utvalget på plagg som kjoler, jakker, kåper, jeans, bukser, blazere, kimonos, jumpsuits og lignende. Også sportstøy, undertøy, badetøy, mammaklær og Plus Size-klær finner du her.

For å si litt om størrelsen på utvalget, kan vi jo nevne at Bestseller tilbyr titusenvis av plagg. Når det gjelder dameplagg alene, ligger utvalget på mer enn 30.000 plagg.

Det er også en del Accessoirer  å finne på Bestseller. Her du blant annet kjøpe accessoirer som skjerf, belter, luer, hansker og vesker. Solbriller og smykker inngår også i denne kategorien. Det må nevnes at det først og fremst er snakk om billige smykker.

Når det gjelder sko, tilbyr Bestseller først og fremst sko for damer, med i underkant av 1.000 ulike sko. Dette inkluderer blant annet sneakers, loafers, snøresko, støvler og espadrillos. Du vil også finne en del billige sko i dette utvalget.

Litt dårligere utvalg for herrene

Det er som regel slik at utvalget er dårligere for menn, noe som også gjelder i Bestsellers tilfelle. Imidlertid er størrelsen på utvalget av herreklær på ingen måte dårlig. Du kan nemlig velge blant flere tusen klær. Dette inkluderer da klesplagg som skjorter, jeans, shorts, badebukser, blazere og yttertøy. Dessuten finnes det også egne kategorier for sportsklær, undertøy og Plus Size. Du vil finne en del billige herreklær her. Utvalget av accessoirer er langt dårligere for herrene, og ikke minst er utvalget av herresko svært begrenset.

Oversiktlig utvalg for barn

Bestseller har løst kategorisystemet for barn på en grei måte. De har nemlig egne underkategorier for de ulike aldersgruppene. Kategoriene Newborn, Mini, Kids og Teens gjør at du enklere finner frem til et utvalg som egner seg for ditt barn. Også når det gjelder barna har du tusenvis av plagg du kan velge blant.

*Retur/angrerett

Dersom du skal benytte deg av angreretten, vil retur kun være gratis dersom du velger billigste form for standard levering som Bestseller tilbyr.

Besøk Bestseller

Sosiale Medier

Du kan følge Bestseller på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bestseller

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960635