ONLY info

Ledende innen denim

ONLY skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, PayPal Retur: 30 dagers returrett* Prismatch: Nei Besøk ONLY

ONLY er et internasjonalt motemerke for unge kvinner. I dag er ONLY en av de ledende denimmerkene i Europa. Klærne deres selges i mer enn 4.500 ulike butikker, verden over.

Middels utvalg

Nettbutikker som tilbyr klær utgjør en betydelig andel av samtlige nettbutikker her i Norge. Mange av dem er knyttet til et spesifikt klesmerke, akkurat slik det er med ONLY. Utvalget til ONLY er helt ok, og skiller seg ikke særlig ut i den ene eller andre retningen.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Only's nettbutikk.
Salg: ONLY har en egen side for tilbudsvarer. Over 1.700 produkter var på tilbud da denne saken ble skrevet.

Vareutvalget

Varekategori Dame Barn
Klær 3.500 300
Sko 130 0
Accessoirer 200 10
Tallene ble hentet 01.10.2019, og er omtrentlige.

Når det gjelder barn, er imidlertid utvalget av accessoirer så dårlig at man like godt kunne ha droppet varekategorien. ONLY hadde under 10 accessoirer for barn da denne saken ble skrevet. Ellers har ONLY omtrent 300 ulike klær for barn, og dessverre ingen sko.

For damene er utvalget langt bedre, med over 3.800 produkter totalt. Dette inkluderer dameklær som jakker, bukser, topper, undertøy, sportstøy, også videre. Skoutvalget ligger derimot på rundt 130 ulike modeller, blant en del ulike boots. Accessoirene, som ligger på omtrent 200 ulike produkter, inkluderer hansker, belter, hatter, også videre.

Masse rimelige klær

Mange av plaggene selges til en rimelig penge. Her kan du blant annet kjøpe masse jeans fra 240 kr, kjoler fra 200 kr og basic topper fra 80 kr. I skrivende stund har denne nettbutikken salg på nesten 2.000 produkter. Se etter den godt synlige «Salg»-lenken i toppmenyen deres.

Noen av de billigste produktene de har på salg er en del jakker til mellom 200 kr og 300 kr. Noen er til og med priset under 200 kr. Samt en god del kjoler til bare rundt 100 kr. Har også en del billig treningstøy.

Sjekk ut flere nettbutikker med rimelige klær her. Vi har også en liste over nettbutikker med salg.

Nyhetsbrev

Hvis man registrerer seg for nyhetsbrev fra ONLY, får man 50 kroner rabatt på ens første kjøp på nettbutikken deres. Denne rabatten gjelder ved ordre på mer enn 500 kr.

Kontaktskjema

ONLY oppgir ikke epostadressen deres på nettsiden. Man må i stedet benytte seg av kontaktskjemaet deres. Dette finner man på lenken under, kalt «Kontaktskjema».

Returrett

* Retur av varer er gratis innen 30 dager så fremt man benytter seg av den billigste standardleveringen ONLY tilbyr.

Besøk ONLY

Sosiale Medier

Du kan følge ONLY på disse sosiale nettverkene.

Kontakt ONLY

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960635