Thune skjermbilde

2 Thune

En av de største i bransjen

Thune har en del billige gifteringer i utvalget. Disse gifteringene er av sølv eller gull, og flere av dem er veldig minimalistiske, uten noen detaljer. Her har du blant annet et par valg når det gjelder gifteringer til under 5.000 kr. Du får selvsagt også kjøpt dyrere gifteringer her. Velg ringstørrelse fra 49 til 59. Thune er også behjelpelige med å finne riktig ring for deg, enten på nett eller i en av deres butikker. Også Thune tilbyr gravering av gifteringer.

Pris: 1.000 - 45.300 kr Fri frakt: Over 700 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps
Besøk Info
Mestergull skjermbilde

3 Mestergull

Mesterlig håndtverk

Mestergull har faktisk ikke en egen kategori for gifteringer, men du kan simpelthen skrive gifteringer på nettbutikkens søkefelt, så får du opp et utvalg av passende ringer. Her vil du finne enkelte billige gifteringer. Fører blant annet en del gifteringer til under 10.000 kr. Merk at du kan få ringstørrelsen tilpasset i butikk. Tilbyr også gravering.

Pris: 5.500 - 27.700 kr Fri frakt: Over 1.000 Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

David-Andersen skjermbilde

4 David-Andersen

Godt utvalg av diamantsmykker

David-Andersen har mer enn 10 gifteringer i utvalget. Her får du kjøpt gifteringer i gull og gifteringer med diamanter. Fører et par ganske prisvennlige gifteringer. Tilbyr blant annet et par billige gifteringer til under 5.000 kr. Velge ringstørrelser fra 50 til 60. Merk at du enkelt kan se hvorvidt de ulike modellene er lagerført i butikk eller på nett.

Pris: 4.300 - 30.500 kr Fri frakt: Over 700 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info