Diamanthuset info

Eksklusive smykker av edelstener

Faktasjekket: 19.10.2021

Sponset nettbutikk. Les mer.
Diamanthuset skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 30 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken tilbyr smykker av de edleste metaller. Her får du kjøpt smykker med diamanter, gull, smaragder, rubiner og safirer.

Diamanthuset er et familieselskap som ble startet i 2005. Siden den gang har selskapet vokst og har nå i dag fire fysiske butikker, i tillegg til nettbutikken.

Helt grei størrelse på utvalget

Som nevnt er det smykker det går i her. Dette innebærer naturligvis alle de vanlige smykkene: ringer, øredobber, armbånd, halssmykker, også videre. Diamanthuset har også diverse bunadssmykker i sølv. Størrelsesmessig er utvalget er helt ok – til smykkebutikk å være. Blant annet inngår godt over 250 diamantsmykker i utvalget.

Som nevnt innledningsvis fører Diamanthuset også smykker i andre edelstener. Dette inkluderer også ametyst, samt smykker laget med både hvitt og gult gull.

Topp kvalitet

Bildet viser noen av smykkene med edelstener, som man får kjøpt på Diamanthuset.no
Diamanthuset.no selger blant annet smykker med edelstener.

Diamanthuset må sies å være en av de mer eksklusive nettbutikkene som selger smykker. Det finnes nemlig en del nettbutikker som selger billige smykker – naturligvis da av langt billigere materialer. Dette gjelder blant annet nettbutikker som Jewelbox og AliExpress.

Diamanthuset er imidlertid en av nettbutikkene hvor du får kjøpt høykvalitetssmykker, i likhet med nettbutikker som Mestergull og Gullmagasinet.

Godt vurdert av kundene

Kundevurderinger gir ofte en god pekepinn på hvilken standard nettbutikken holder. Diamanthuset benytter seg av Facebook-rating, og har der oppnådd 4.5 av 5 mulige stjerner. Ikke verst.

Diamanthuset er for øvrig medlem i Norges Gullsmedforbund, og er godkjente diamantgraderere. Når du kjøper smykker med diamant får du også med et diamantsertifikat.

Sosiale Medier

Du kan følge Diamanthuset på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Diamanthuset

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 38022540

TF Bank
re:member