David-Andersen info

Godt utvalg av diamantsmykker

Faktasjekket: 26.08.2022

David-Andersen skjermbilde Fri frakt: Over 700 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk David-Andersen

David-Andersen ble etablert allerede i 1876 og har siden den gang vokst til å omfatte 7 fysiske butikker. I denne artikkelen skal vi imidlertid se nærmere på nettbutikken deres. David-Andersen spesialiserer seg på smykker, men fører også noen eksklusive dekorvarer.

Massevis av diamantsmykker

David-Andersen har naturligvis en rekke gull- og sølvsmykker i utvalget, som seg hør og bør for en slik butikk. Det som stikker seg mer ut, er det store utvalget av diamantsmykker.

Denne nettbutikken har kategorier for diamantringer, diamantanheng, diamantøredobber og diamantarmbånd. Hver av disse kategoriene rommer mange titalls ulike smykker. Slettes ikke verst. Her er det virkelig snakk om eksklusive smykker. Flere av disse smykkene koster nemlig flere hundre tusen kroner, for ikke å glemme det aller dyreste diamantsmykket (se bildet), som koster mer enn 2 millioner kroner.

Eksklusive forlovelsesringer: Her ser du de tre dyreste forlovelsesringene i utvalget.

Smykker til bryllup og forlovelse

Vi må heller ikke glemme utvalget av forlovelses-ringer og gifteringer. Du har ikke så mange valg når det gjelder gifteringer her, men til gjengjeld byr utvalget på mange titalls forlovelsesringer. Mange av disse bryllupssmykkene er fra David-Andersens egne kolleksjoner.

Har du lyst å lære mer om priser på forlovelses-ringer og gifteringer? Sjekk vår bloggpost Så mye koster forlovelsesring og giftering, hvor vi tar for oss prisene fra noen av de mest populære gull-smedene på det norske markedet. Her går vi nærmere inn på både billige og dyre alternativer. Samtidig sjekker vi også de ulike prisklassene du kan velge blant når det gjelder forlovelsesringer og gifteringer med diamanter.

Ute etter noe billig?

David-Andersen tilbyr nok ikke de aller billigste smykkene der ute. Snarere preges dette utvalget av smykker av det mer luksuriøse slaget. Sjekk gjerne vår liste over nettbutikker som tilbyr billige smykker, om du er ute etter noe mer prisvennlig. I tillegg kan du sjekke våre tilsvarende lister over nettbutikker som tilbyr billige forlovelsesringer og billige gifteringer.

Håndlagde designersmykker

Du bør også sjekke ut kategorien kalt Håndlagde smykker. Mer eksklusivt og unikt enn håndlagde smykker blir det vel ikke? Her finner du blant annet ringer, halssmykker og øredobber. I tillegg kan du også kontakte David-Andersen for å få designet et helt unikt og personlig smykke i tråd med dine egne ønsker.

Smykker med ulike edelstener

Ellers skal det nevnes at smykker med diverse edelstener også inngår i utvalget, blant annet edelstener som kvarts, blå topas, ametyst, også videre. For øvrig byr utvalget også på et mindre utvalg av ulike smykkeskrin, samt diverse rensemidler for smykker.

Det øvrige utvalget

Avslutningsvis skal det også nevnes at David-Andersen fører smykkeskrin, bunadssølv, smykkerens, sølvbestikk, samt eksklusive skrivesaker. I kategorien Hjem og tilbehør vil du også finne et visst utvalg av dekorvarer, blant annet julepynt fra Georg Jensen.

Besøk David-Andersen

Sosiale Medier

Du kan følge David-Andersen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt David-Andersen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 24148842