Elon info

Store i Norden

Faktasjekket: 11.02.2022

Elon skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Elon har over 600 butikker i Norden, inkludert mange titalls butikker i Norge, og tilbyr et variert sortiment av elektronikk. I denne artikkelen skal vi se nærmere på nettbutikken deres.

Hjemmeelektronikk fra A til B

Denne nettbutikken utmerker seg først og fremst ved å ha et solid utvalg av elektronikk som spenner mellom en rekke ulike kategorier. Her finner du det meste til hjemmet, enten du skal ha kjøkkenapparater, hvitevarer, nettbrett, robotstøvsugere, webkamera, eller noe annet.

En del produkter relatert til personlig pleie inngår også i utvalget, så som ladyshavere, krølltenger, elektriske tannbørster, hårfønere, rettetenger, og den slags. Det dreier seg altså først og fremst om elektronikk til hjemmet.

Varierende størrelse på utvalget

Elon har ikke så mange foodprosessorer i utvalget, men til gjengjeld har du likevel flere valg når det gjelder prisklasser og merker. Dette gjelder flere av kategoriene deres.

Generelt kan vi si at de fleste underkategoriene byr på minst et par titalls produkter. Dette gjelder blant annet for strykejern og varmeovner. Enkelte kategorier består imidlertid av desto færre produkter, noe som blant annet gjelder for epilatorer og foodprosessorer. Andre kategorier igjen, består av desto flere kategorier.

I det store og hele er altså ikke utvalget gigantisk som sådan, men likevel er de fleste av kategoriene godt sammensatt når det gjelder pris og merker. Eksempelvis byr de fleste av kategoriene på flere merker og flere prisklasser.

Diverse kategorier

La oss nevne kort noe om hvilke øvrige kategorier og produkter du finner hos Elon. Lamper, inkludert en del billige lamper, finnes det hundrevis av her. Dette er altså en av de mer rikholdige kategoriene. Ellers byr utvalget på smarthus-produkter, julepynt (av alle ting), TV-er, smarttelefoner, smartklokker, og mer.

Øvrige tjenester

Det kan også nevnes at Elon tilbyr hjemlevering til tomtegrense. Varen blir da levert utenfor din bopel på gateplan, noe som er deres rimeligste alternativ. Elon tilbyr også hjemlevering med innbæring, noe som vil medføre en liten ekstrakostnad. Montering og installasjon er også noe Elon kan hjelpe til med.

Elon Club

Denne kundeklubben gir deg gratis frakt på hvitevarer og store TV-er, medlemslotteri hver måned, samt spesielle tilbud og egne medlemstilbud. I tillegg kan du bli invitert til arrangementer som bare gjelder for medlemmer, samt en hyggelig overraskelse på bursdagen din.

Sosiale Medier

Du kan følge Elon på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Elon

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 32993599