Fashionesta info

Outlet for designermerker

Faktasjekket: 22.05.2021

Fashionesta skjermbilde Betal med: Amazon Payments, Bankkort, Bankoverføring, PayPal Retur: 14 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Fashionesta

Denne nettbutikken tilbyr eksklusive designermerker innen varekategorier som klær, sko og accessoirer. Tingen med Fashionista er at de ønsker å konkurrere på pris, og har lagt seg på et prisnivå som danker ut mange av sine konkurrenter. Til gjengjeld er nok utvalget en del smalere enn hos en del konkurrenter, men hva gjør vel det, når prisene er såpass gode?

Rask og forsikret frakt

Fashionista tilbyr både vanlig frakt og ekspressfrakt. Den vanlige frakten, til land utenom EU, ligger omtrent på 160 kroner. Normalt tar en slik levering 1-3 virkedager. Ekspressfrakten koster omtrent 800 kr, med en levering på 1 virkedag. Alle pakker sendes med forsikring.

Designermerker for både menn og damer

Fashionista skriver selv at utvalget deres er noe begrenset på grunn av høy etterspørsel etter eksklusive merker til nedsatte priser. De anbefaler videre at du foretar raske kjøpsbeslutninger hvis du ser noe spesielt du har lyst på, da de ikke kan garantere for tilgjengeligheten til varen. Med andre ord virker det som om utvalget stadig endrer seg. Det er også verdt å nevne at Fashionistas utvalg preges av en rekke svært gode tilbud.

Her kan du gjøre noen skikkelige kupp: Legg merke til de gode tilbudene i dette utvalget.

For øyeblikket ligger utvalget på omtrent 1.800 herreklær og 900 dameklær, bestående av plagg fra designermerker som Burberry, Armani, Prada, Marc Jacobs, Moncler, også videre.

Enkelte av plaggene koster over 20.000 kr, så det er klart at det er snakk om eksklusive merker, men samtidig hadde nok de samme plaggene kostet mer hos en av konkurrentene. Selfridges & Co og MyTheresa er gode eksempler på to andre nettbutikker som har et langt bedre utvalg av eksklusive designerplagg, men som ikke tilbyr det samme, gunstige prisnivået

Videre fører Fashionista blant annet 400-500 sko, 600 solbriller, 300 vesker, i underkant av 100 belter og klokker, og en del andre eksklusive accessoirer. Også her vil du naturligvis finne kjente designermerker, enten det er snakk om Valentino, Gucci, Dolce & Gabbana eller et annet designermerke.

Besøk Fashionesta

Sosiale Medier

Du kan følge Fashionesta på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Fashionesta

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +49-214-890937171