Fluebinderne info

Perfekt for fluebindere og fluefiskere

Faktasjekket: 28.01.2022

Fluebinderne skjermbilde Fri frakt: Over 1.500 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Fluebinderne er en nettbutikk for deg som driver med fluebinding og fluefiske. Her kan du derfor finne fiskestenger, sneller, bindestikker, og mye annet utstyr som er spesialisert i forhold til denne grenen av fisking. Du finner også noe mer generelt fiskeutstyr her.

Egen kategori for fluebinding

Fluebinding innebærer rett og slett at du lager dine egne fluer som skal festes til en metall-krok, og som til sist skal brukes til å fange fisk med. Dette er angivelig en artig aktivitet i seg selv, men blir nok desto bedre når du faktisk kan prøve lykken med sluttproduktet. Denne kategorien består av en rekke underkategorier, som blant annet byr på verktøy og utstyr som: bindestikkere, bindetråd, kroker, hårmaterialer, dubbing, flash, foam, og mye mer.

Alt du trenger til fluefiske

Fiskestang av god kvalitet: Dette er en av toppmodellene i utvalget.

Neste kategori, nemlig Fluefiske, byr jo selvsagt på alt det du trenger av det essensielle utstyret. Dette innebærer stenger, sneller, flueliner, spisser, fluer, fluebokser, også videre.

Utvalget innen hver kategori er forholdsvis overkommelig, og ettersom Fluebinderne er en nisjebutikk, er det antagelig heller ingen som forventer seg et gigantisk utvalg.

Nettbutikken ser ut til å ha et utvalg basert på kvalitet. Merker som Sage, Loop, og LTS går igjen, og prisene vitner om at dette ikke er noe billig ræl. De fleste fiskestengene koster for eksempel flere tusen kroner. Dersom du er nybegynner eller lignende, og kun trenger noe enkelt basisutstyr for å prøve deg frem, kan du heller besøke AliExpress eller XXL, som begge tilbyr billig fiskeutstyr.

Diverse utstyr

I kategorien Bekledning finner du klær som er egnet for fluefiske. Dette innebærer blant annet en egen kategori for vadeklær. Myggjakke, capser, luer, t-skjorter og den slags plagg inngår også i dette utvalget. Kategorien Tilbehør byr på en bellyboat og en kajakk som er optimalisert for fiske. Trehåv, solbriller, hodelykt, fiskevekt, termometer, samt diverse annet relevant utstyr inngår ellers i dette utvalget.

Sosiale Medier

Du kan følge Fluebinderne på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Fluebinderne

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 92466333