XXL info

Den største sportskjeden i Norden

Faktasjekket: 06.07.2021

XXL skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Sender fra: Norge Retur: 100 dagers åpent kjøp (inkl. gratis retur) Prismatch: 30 dagers prisløfte Besøk XXL

XXL er den største sportskjeden i Norden, med hele 36 varehus bare i Norge. Firmaet ble etablert i 2000, og har siden hatt en formidabel suksess. I 2017 åpnet også XXL sitt første varehus utenfor Norden, nemlig i Østerrike. I denne artikkelen skal vi se nærmere på den norske nettbutikken, XXL.no.

Noe for enhver smak

Visjonen til XXL har vært den samme siden oppstarten: Kundene skal finne det de trenger i butikkene deres, enten du er glad i sport, trening eller friluftsliv. Samtidig skal varesortimentet inkludere produkter fra de beste merkene – og til de beste prisene. Ikke verst, men holder XXL det dem lover?

Bildet viser noen av trimapparatene på XXL.no
XXL har blant annet en del trimapparater i sitt utvalg.

En gjennomgang av varesortimentet avdekker god bredde. Enten du driver med alpint, styrketrening eller innebandy – eller en annen populær sport eller treningsform er denne nettbutikken verdt en titt. Det gjelder også når det kommer til jakt og friluft.

Bare for å illustrere utvalget med noen produkter, så kan man jo nevne: Telt, lavvoer, treningsapparater, sportsutstyr, manualer, balansebrett, yogamatter, også videre.

Når det kommer til prisene – og dette med at XXL ønsker å tilby markedets beste priser – er ikke dette bare tomme ord.

XXL har for eksempel et godt utvalg av sykkel, med stort spenn i prisklasse og type. En del billige sykler inngår i dette utvalget.

Garantier som gir trygghet for kundene

Prisløftet deres er nemlig garantert, for hvis du finner en identisk vare billigere i en annen butikk, vil XXL dekke differansen. Det er riktignok noen betingelser knyttet til dette, som du kan lese mer om på nettsiden deres.

En annen garanti som gir trygghet, er at du kan teste varen i 30 dager. Hvis du ikke er fornøyd kan du bytte til en annen modell. I tillegg opererer nettbutikken med 100 dagers åpent kjøp.

Om du skulle angre på et kjøp får du altså pengene tilbake. Både retur og bytte av vare er gratis. Ved kjøp av sykkel får du også tre år gratis sykkelservice.

*Fri frakt

Tilbudet om fri frakt ved kjøp over 1.000 kr gjelder forsendelser til postkontor. Frakt til nærmeste varehus er gratis.

Billigkroken

XXL har en del billige treningsklær. For øyeblikket har de over 300 varer i «Billigkroken», som er deres tilbudsside. Her kan du få kjøpt klær som allerede er billige, for husk at XXL uansett har et prisløfte. Ethvert tilbud som kommer i tillegg til prisløftet vil gi deg muligheter for å gjøre noen skikkelige kupp.

Besøk XXL

Sosiale Medier

Du kan følge XXL på disse sosiale nettverkene.

Kontakt XXL

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 24084000