Lovetoys.no info

Godt utvalg av sexy klær og kostymer

Lovetoys.no skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps Retur: 14 dagers returrett Prismatch: Ja (i 7 dager)

Denne nettbutikken er 100 % norskeid og har lager i Sarpsborg. Lovetoys.no utmerker seg først og fremst ved sitt utvalg av sexy klær, undertøy og kostymer, men fører også et visst utvalg av sexleketøy, fetishutstyr og diverse andre produkttyper.

Kun et mindre utvalg av sexleketøy

Lovetoys.no har nok ikke det største utvalget av sexleketøy. Det er utvalget av vibratorer som er best, med flere titalls produkter å velge blant. Ellers tilbyr denne nettbutikken dildoer, vaginakuler og den slags. Når det gjelder sexleketøy for menn byr dette utvalget blant annet på penisringer og fleshlights. Utvalget av sexleketøy for kvinner er imidlertid hakket bedre.

Best på sexy undertøy/kostymer

Sexy kostymer.
Noen av de sexy og lekne kostymene i utvalget på Lovetoys.no.

Det har kommet stadig flere sexbutikker på markedet den siste tiden, og deriblant også en del norske nettbutikker. Vil alle klare seg på sikt?

Lovetoys.no utmerker seg først og fremst ved sitt utvalg av sexy undertøy. De har faktisk en egen kategori for dette. Ellers får du også kjøpt en del andre sexy klær her, spesielt gjelder dette sexy kostymer, som for eksempel oktoberfestkostymer, gogokostymer og diverse andre kostymer.

I tillegg til typiske sexy undertøysplagg – som babydolls og nettingstrømpebukser – inkluderer dette utvalget også korsetter, fløyelshansker, masker, også videre.

På jakt etter et bedre utvalg av sexleketøy?

Dersom det er sexleketøy du er ute etter, finnes det nettbutikker med et betydelig større utvalg enn Lovetoys.no. Du kan for eksempel sjekke ut Amor, som har et kjempeutvalg av realistiske sexdukker. Ellers kan du lese mer om nettbutikkene Nytelse, Sinful eller Kondomeriet, som alle fører et bredt sortiment av sexleketøy. Dette inkluder da også sexleketøy for par, sexmøbler og mye mer.

Diskré levering

De fleste sexbutikker har vel skjønt at de aller fleste kunder ønsker seg en anonym forsendelse når det gjelder bestilling av erotiske produkter. Dette har også Lovetoys.no forstått. Husk at denne nettbutikken har lager i Sarpsborg, derfor medfølger verken toll, moms eller andre avgifter som gjelder ved bestilling av pakker fra utlandet.

Kontakt Lovetoys.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 69520091