Nytelse info

En av Norges største innen erotikk

Sponset nettbutikk. Les mer.
Nytelse skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Ja

Denne nettbutikken er utelukkende dedikert til erotikk, og har produkter ment for både menn og kvinner. Nytelse tilbyr en lang rekke produkter innen mange ulike kategorier, skjønt alle disse naturligvis er relatert til erotikk.

Sexleketøy fra velkjente produsenter

Strippestang, parvibrator, penispumpe, fetishutstyr, og mye mer – her er det nok av produkter å boltre seg i. Det er også verdt å nevne at Nytelse har sexmøbler i sitt sortiment. Her finner man produkter som sexhusker, bondagebenk, gapestokk og bondagekors.

Bildet viser noen av bestselgerproduktene på Nytelse.no
Nytelse.no har en egen kategori for bestselgere.

Nytelse har ellers også en del bondage- og fetishutstyr i sitt sortiment. Dette inkluderer lakk og lær-produkter, håndjern, munnball, elektrosex-produkter, halsbånd, blindfold, masker og pisker.

Man finner også enkelte klær i denne nettbutikken, dette gjelder da naturligvis utelukkende sexy klær, mer spesifikt sexy undertøy. Både for kvinner og menn.

Nytelse tilbyr produkter fra alle de store og velkjente produsentene i bransjen, og fra deres lager i Holmestrand kan de tilby et stort vareutvalg, med relativt rask levering. Normal leveringstid ligger på 1 til 3 dager.

Ellers skal det nevnes at Nytelse også har et visst utvalg realistiske sexdukker, fra merkene Love Magic og Ultimate Fantasy Dolls, som er gode RealDoll-alternativer i Norge.

Opptatt av diskresjon

Det kan være pinlig å måtte hente pakker med sexleketøy på postkontoret – særlig hvis pakken tydelig indikerer hva som er på innsiden.

Nytelse er imidlertid opptatt av både diskresjon og trygghet for kundene, og derfor skriver de selv at alle leveranser er anonyme. Ikke engang firmanavnet er synlig utenpå pakken.

Sosiale Medier

Du kan følge Nytelse på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Nytelse

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 40604666

TF Bank
re:member