Sinful info

Prisvinner med stort utvalg

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Sinful skjermbilde Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, PayPal, Vipps Sender fra: Danmark Toll: Nei Retur: 365 dagers begrenset returrett Prismatch: Nei

Ifølge dem selv, er Sinful Skandinavias største e-handelsfirma for salg av sexleketøy. Sinful har tilbudt sine erotiske produkter til Norden siden 2008, og har i dag et team på mer enn 80 medarbeidere. Sinful har vunnet en rekke priser for sin nettbutikk.

Sexleketøy: Stort utvalg for begge

Utvalget av sexleketøy er variert og stort for begge kjønn. Utvalget ligger omtrent på henholdsvis 900 og 700 sexleketøy. Her får du kjøpt vibratorer (blant annet minivibrator og G-punktvibrator), analkuler, dildoer, penisringer, penispumper, fleshlight – og mye mer. Vi kan også trekke frem produkter som blowjob- og klitoris-simulatorer, realistiske vaginaer og rumper, virtual reality-sexleketøy, og masturbatorer. Utvalget av sexleketøy står ikke tilbake for noen andre sexbutikker vi har skrevet om.

En del sexleketøy ment for par er også inkludert i utvalget. Her du kjøpt ting som fjernstyrte sexleketøy, strap on, sexleketøysett og ikke minst sexmøbler. Når det gjelder sistnevnte kategori, byr utvalget blant annet på lakklaken, sexputer, sexhusker, sexstoler og stripperstang.

Sexdukker

En av sexdukkene på Sinful.no
Realistisk: Sexdukker som denne ser nesten helt ekte ut.

Sinful har også en del sexdukker i sitt sortiment, omtrent 70 ulike typer. I all hovedsak retter dette utvalget seg mot menn, med en rekke ulike sexdukker. Her får du kjøpt sexdukker med kun rumpe og vagina, men også sexdukker i helstørrelse. Utvalget byr imidlertid også på noen dyrere sexdukker for kvinner, først og fremst dukker der kun penis, rumpe og deler av underkroppen er inkludert.

Når det gjelder pris, er det stor variasjon. De billigste sexdukkene ligger til rundt 200 kr. Her er det snakk om svært enkle sexdukker av den klassiske oppblåsbare Barbara-typen. Her vil du finne dukker for både kvinner og menn.

De dyreste sexdukkene koster opp mot 19.000 kr, og her får du kun kjøpt sexdukker for menn (eller lesbiske kvinner, naturligvis).

Et eksempel på en av disse dukkene er «Pipedream Extreme Ultimate Fantasy Dolls Kitty Sexdukke», som er en av verdens mest populære realistiske sexdukker.

Utseendet er svært realistisk, huden føles myk og naturlig, og en vannbasert glidekrem følger med for at også penetreringen skal føles ekte.

Masse sexy undertøy for damer

Med over 500 plagg, har Sinful et godt utvalg av sexy undertøy for damer. Underkategorier som BH & BH-sett, Bodystocking, Catsuiter, Korsetter, Hofteholdere, Kostymer (og mange flere), viser at Sinful har god variasjon innen denne sjangeren. Utvalget for menn er langt dårligere, med kun noen titalls produkter.

Utvalget ellers

Sinful har en del andre, relaterte produkter i utvalget. Blant annet gjelder dette glidekremer, intimprodukter, samt fetish-leketøy av typen pisker, blindfolds, elektrosex-leketøy, også videre.

Vunnet en rekke priser

Sinful har vunnet Børsens Gazellepris en rekke ganger, faktisk hvert år fra 2015 til og med 2019. I tillegg har Sinful også vunnet de danske E-handelsprisene «Årets E-ner» (2007) og «Beste Eksportcase» (2018).

Kontakt Sinful

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21988881