Matchesfashion info

Enormt utvalg av eksklusive merkevarer

Faktasjekket: 27.11.2022

Matchesfashion skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort, PayPal Retur: 28 dagers returrett Prismatch: Nei Besøk Matchesfashion

Matchesfashion tilbyr eksklusive klær, sko, vesker og andre accessoirer for både menn og kvinner. Denne internasjonale nettbutikken fører mange av verdens mest populære merke-varer i det mer luksuriøse prissjiktet.

Velg å vise prisene i norsk valuta

Før du tar en nærmere titt på nettbutikken, bør du vite et par ting. For det første: Øverst i venstre hjørne kan du velge fraktdestinasjon. Når du har valgt Norge, kan du også velge at prisene skal vises i norsk valuta. Tollavgifter skal være tydelig spesifisert i handlekurven. Du kan velge å ikke betale toll på forhånd, men da er det ditt ansvar å betale toll ved levering. Vær også oppmerksom på at leveringer til Norge innebærer MVA-avgift. Matchesfashion tilbyr levering til Norge i løpet av 2-3 dager og koster 10 britiske pund.

Hundrevis av eksklusive designermerker

Eksklusivt utvalg: Her ser du noen av de aller dyreste damevalgene i utvalget, samtlige av dem fra velkjente og trendy designermerker.

Som nevnt fører denne nettbutikken et stort utvalg av eksklusive merkevarer. Her får du blant annet kjøpt klær fra GucciBalenciaga, Moncler, Burberry og Canada Goose. Dette er riktignok bare noen få av de mange designermerkene du finner hos Matchesfashion.

Det eksklusive preget er åpenbart: Utvalget byr for eksempel på flere designerklær til godt over 100.000 kr. Velg blant mer enn 10.000 dameklær, samt også tusenvis av herreklær.

Utvalget av sko er heller ikke dårlig og teller et par tusen ulike modeller. Velg blant merker som Prada, Alexander McQueen, Valentino Garavani og ellers et drøss av andre populære merker.

Vesker og andre accessoirer

Kategorien for accessoirer er også omfattende, både for damene og herrene, og teller flere tusen ulike varer. Matchesfashion har selvsagt en egen kategori for designervesker. Damene har et par tusen vesker å velge blant, mens herrene kan velge blant et utvalg på hundrevis av vesker. Prada, Givenchy og Saint Laurent er noen av merkene som inngår i denne kategorien.

Ellers har nettbutikken også designersolbriller i utvalget, fra merker som Fendi, Celine og Tom Ford, samt et par hundre designerbelter, og ellers produkter som hatter, skjerf, lommebøker, også videre.

Avslutningsvis kan vi også nevne at Matchesfashion også har en del eksklusive varer i andre kategorier. Her kan man trekke frem kategorien Fine Jewelry, som byr på en rekke eksklusive smykker. Blant annet inngår diamantsmykker i dette utvalget, med en del smykker verdt hundretusenvis av kroner. Samtidig tilbyr nettbutikken også en del luksuriøse dekorsaker, som for eksempel pynteputer, vaser, lysestaker og den slags.

Besøk Matchesfashion

Sosiale Medier

Du kan følge Matchesfashion på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Matchesfashion

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 442070220828