MyMuse info

Fokus på sensuelt undertøy

Faktasjekket: 06.08.2022

MyMuse skjermbilde Fri frakt: Over 900 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna Retur: 30 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei

MyMuse er en norsk nettbutikk, som i hovedsak tilbyr undertøy av det sensuelle slaget, men også en del klær, samt et mindre utvalg av andre produkter vi skal komme nærmere inn på. MyMuse skriver selv at deres undertøy er av høy kvalitet og produsert av europeiske leverandører. Nettbutikken ble lansert i 2013 og tilbyr nå varer i hele Europa.

Undertøy av den freidige sorten

MyMuse oppgir ingen tall over størrelsen på utvalget deres. Noen nettbutikker gjør nettopp dette, andre ikke. Det kan derfor være litt vanskelig å si noe sikkert om det totale utvalget. Ofte er det jo slik at nisjebutikker, på grunn av sitt smale fokus, ikke har det aller største utvalget. En manuell sjekk viser at MyMuse iallfall fører et par hundre undertøysplagg.

Bestselgere: Her ser du noen av bestselgerne fra undertøyskategorien til MyMuse. Legg merke til prisene, som ikke er særlig stivprisede med tanke på den angivelige kvaliteten.

Uansett, MyMuse fører blant annet undertøy som BH-er, korsetter, truser, suspender, stockings og strømpebukser. Den røde tråden? Den sensuelle estetikken, naturligvis. Her finner du ikke mye bestemorsaktig undertøy, for å si det slik. Sexy undertøy er nok en mer passende beskrivelse.

Videre byr utvalget på en del loungewear og nattøy, som blant annet inkluderer kimonoer, nattkjoler og pysjamaser. En egen kategori for badetøy finner du også her, som består av bikinier og badedrakter.

Sjekk også kategorien Kolleksjoner. Her finner du nemlig kolleksjoner designet av kjendiser som Sophie Elise, Lene Orvik, Linni Meister og Martine Halvorsen. Dette utvalget byr på alt fra gensere og koseklær til badetøy og undertøy.

Fører også noen erotiske produkter

Vi må også innom kategorien Tilbehør, hvor du finner underkategorien Lek & Nytelse. Dette utvalget er riktignok ikke så stort, men du finner likevel en del sexleketøy for damer her. Blant annet gjelder dette fjernstyrte sexleketøy, minivibrator, buttplugger, noen erotiske spill, håndjern, pisk og den slags. Har også noen få produkter fra den populære produktserien Womanizer.

Dersom du er på jakt etter et bredere sortiment av sexleketøy, kan du sjekke ut vår kategori over nettbutikker som tilbyr sexleketøy for damer. Her kan du blant annet ta en titt innom nettbutikker som Amor, Nytelse, Sinful og Kondomeriet, som alle har et stort utvalg av sexleketøy.

Verdt å nevne

Prisene til MyMuse er slettes ikke verst, særlig med tanke på den angivelige kvaliteten til plaggene deres. I tillegg kan du jo tatt en titt innom salgskategorien deres, hvor du kan være heldig å finne plagg på opp mot 50 % rabatt. Ellers kan vi også nevne at MyMuse også tilbyr gavekort. Du velger da beløp på gavekortet, fra 250-2.000 kr, og deretter sendes gavekortet via e-post til den heldige mottageren.

Sosiale Medier

Du kan følge MyMuse på disse sosiale nettverkene.

Kontakt MyMuse

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 24076700