MyTrendyPhone info

Norges største utvalg av mobiltilbehør

MyTrendyPhone skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Ja Besøk MyTrendyPhone

Denne nettbutikken selger diverse elektronikk, blant annet mobiler, hodetelefoner, smartklokker, gadgets, samt tilbehør til både PC og bil.

Utrolig vareutvalg

MyTrendyPhone selger sine produkter i en rekke europeiske land, blant annet Tyskland og Storbritannia. De skriver selv at de har et produktutvalg på over 100.000 ulike varer, og at de er en av de mest fremtredende aktørene innen mobiltelefonmarkedet i Europa. Nå skal vi titte litt nærmere på utvalget deres, og la oss begynne med mobiler.

Alle slags mobiler

MyTrendyPhone har et bra utvalg av ulike mobilmerkevarer. Blant annet har nettbutikken en del mindre kjente merkevarer, som for eksempel LG, Oneplus og Xiamoi. Dette er merkevarer som ofte koster mindre enn mer kjente merkevarer, og som likevel holder en høy teknisk standard.
MyTrendyPhone har et bra utvalg av ulike mobilmerkevarer.

For det første kan man slå fast at utvalget av mobilmerker er veldig bra. I tillegg til alle de store og velkjente mobilmerkene, finner man også mer ukjente mobilmerker her, som for eksempel Bea-fon, Wiko, Razer og ZTE.

Flere av disse mobilmerkene er laget nettopp for å være enkle i bruk. Noen av dem passer eldre folk best, med store og tydelige knapper, blant annet. Blant disse billigmodellene finner man for eksempel modeller som Bea-fon SL250, Doro Primo 401 og Telme C151.

Utvalget dekker alle prisklasser, fra de dyreste flaggskipene med de mest avanserte spesifikasjonene, til langt billigere og enklere modeller. iPhone XS Max, Samsung Galaxy S10+ Duos og Huawei P30 Pro er eksempler på typiske flaggskipmodeller.

Mye elektronikk og tilbehør

Som nevnt innledningsvis er det ikke bare mobiler man finner hos MyTrendyPhone. Elektronikk er det generelt mye av.

Et hovedfokus ser ut til å være diverse typer tilbehør. For eksempel er både «Mobiltilbehør», «iPadtilbehør», «Spillkonsolltilbehør» og «Foto & Videotilbehør» blant hovedkategoriene, i tillegg til «PC & Datautstyr«, samt «SMARTTECH», som altså dreier seg om gadgets.

MyTrendyPhone skriver at de har Norges beste utvalg av mobiltilbehør. Det er nok ingen overdrivelse. Her finnes det en lang rekke med produkter tilknyttet hvert mobilmerke. Vannavstøtende mobilpose, trådløst ladestativ, ulike deksler og etuier, magnetisk presisjonsskruesett og billadere: Dette er bare noen av produktene man finner hos MyTrendyPhone.

Litt kaotisk kategorisystem

Det er alltid litt av et problem når man har såpass stort utvalg. Hvordan skal man kategorisere alle produktene? En del nettbutikker ser ut til å ha et problem med dette. Også MyTrendyPhone har ikke helt klart å knekke denne nøtta. Kategorisystemet gir nemlig ikke et umiddelbart inntrykk av stor variasjon og bredde i utvalget. Det ser rett og slett ikke ut som om det finnes 100.000 produkter på siden.

Mobiler, som tilsynelatende er nettsidens viktigste produkt, har ikke engang en egen hovedkategori. Først i en underkategori finner man oversikten over mobiler. Dessuten er det slik at man først må velge et merke for å kunne se denne oversikten, for eksempel Apple eller Samsung. For dem som vil sammenligne pris eller noe annet mellom ulike mobilmerker blir jo dette en tungvint løsning.

Tilbir reparasjoner

Det må også nevnes at prisgarantien kun gjelder i 30 dager. Ellers er det også greit å vite at MyTrendyPhone tilbyr reparasjoner av både mobiler og nettbrett. For øvrig er det også mulig å selge brukte mobiler til MyTrendyPhone.

Besøk MyTrendyPhone

Sosiale Medier

Du kan følge MyTrendyPhone på disse sosiale nettverkene.

Kontakt MyTrendyPhone

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21951323