Skousen info

Ekspert på hvitevarer

Faktasjekket: 13.04.2022

Skousen skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps Retur: 14 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Ja Besøk Skousen

Skousen var den første betydelige leverandøren av hvitevarer i Danmark, og har nå i dag mer enn 60 års erfaring i bransjen. Dette gjør at Skousen har opparbeidet seg gode kunnskaper om hvitevarer. Skousen selger hvitevarer både via fysiske butikker og fra sin nettbutikk, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

Hvitevarer og enda litt til

På Skousen vil du finne oppvaskmaskiner, vaskemaskiner, tørketromler, kjøleskap, frysere, komfyrer, også videre. Typiske hvitevarer altså. Men det finnes selvsagt mer. Skousen har blant annet et godt utvalg innen kjøkkenutstyr, kroppspleie, og rengjøring. Her får du kjøpt brødristere, massasjestoler, luftfuktere, luftrensere, robotstøvsugere, og mye mer.

Bildet viser produktvisningen på Skousen.no.
Teknisk informasjon, bilder og kundevurderinger er inkludert på produktsidene.

Det bør også nevnes at Skousen tilbyr matching av laveste nettpris. Du kan også lese kundeomtaler og se snittet av kundenes vurderinger av enkeltprodukter, som vist på bildet til høyre. Det å kunne lese om andre kunders erfaringer med ulike produkter er ganske nyttig. Samtidig er det noe tillitsvekkende med en slik åpenhet.

Din lokale ekspert på hvitevarer

Skousen er relativt nye på det norske markedet. I 2015 åpnet Skousen både sine første butikker i Norge, samt nettbutikken deres Skousen.no. De omtaler seg selv som «din lokale hvitevare-ekspert», og det er nok ikke så usant. Butikkene deres drives nemlig av franchisetakere som er ment å gi lokal tilstedeværelse, samt optimal veiledning og service.

Skousen skriver selv at de kun fører varer som de selv står inne for, og at de dermed kun selger varer de er eksperter på. Når man tar hensyn til utvalget, ekspertisen, varemerkene, at frakten er gratis, og ikke minst prisgarantien (matcher laveste nettpris), kan vi trygt påstå at Skousen er en av de beste nettbutikkene når det gjelder hvitevarer.

*Fri frakt

Skousen leverer varer til nærmeste fortauskant eller tomtegrense i hele Norge, unntatt Jan Mayen og Svalbard.

Besøk Skousen

Sosiale Medier

Du kan følge Skousen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Skousen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21959207