Trademax info

"Alt" til hjemmet

Faktasjekket: 29.08.2021

Trademax skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura Toll: Inkludert i prisen Retur: Les mer i bunn av artikkelen Prismatch: Ja Besøk Trademax

Denne nettbutikken selger møbler, hagemøbler, belysning, dekor, basseng, spa- og baderomsprodukter – og enda mer. Trademax har et kjempeutvalg med av møbler, med flere tusen produkter i mange av varekategoriene.

Kutter mellomleddene

Trademax skriver selv på nettsiden deres at de syntes mange innredningsprodukter var unødvendig dyre i Norge. Dette skal angivelig ha vært en av årsakene til at Trademax ble etablert i 2008. Tanken var å kutte en rekke fordyrende mellomledd og heller kjøpe produkter direkte fra fabrikkene.

Garantert lave priser

Man vet at en nettbutikk gjør alvor av å konkurrere på pris når de benytter seg av en prismatch-garanti. Denne garantien gjelder for øvrig for samtlige produkter i nettbutikken. Prismatchen fungerer slik at dersom du finner et liknende produkt til en billigere pris et annet sted, vil Trademax tilbakebetale mellomlegget i form av et gavekort som kan brukes på hjemmesiden. Bruk av denne garantien må skje senest 30 dager etter kjøp.

Denne nettbutikken kommer definitivt med på vår liste over nettbutikker som tilbyr billig interiør. Selv om prisene i utgangspunktet ikke er blant de rimeligste på markedet, er prisgarantien gull verdt, spesielt om du finner noen varemerker du liker.

Topp møbelutvalg

Senger, sofaer, spisegrupper, lenestoler, bord og TV-hyller er bare noen av møblene du finner hos Trademax. Mange av varekategoriene, som senger eller sofaer for eksempel, består av mange underkategorier. Her kan du blant annet finne kontinentalsenger og fløyelssofaer. Utvalget av møbler er generelt bra og mange av kategoriene består av flere tusen produkter.

Bilde fra Trademax.no
Her ser du noe av utvalget innen kategorien Sofaer med sjeselong & U-sofaer.

Utvalget av hagemøbler er også temmelig bra. Her består enkelte av kategoriene av flere hundre produkter. Dette gjelder for eksempel loungemøbler og spisegrupper.

Kategorien Innredning består av et variert og ganske omfattende utvalg. Her finner du for eksempel skorsteinsfrie peiser, kunst og diverse kjøkkenartikler.

Tusenvis av lamper

Lamper og belysning er en annen kategori med et temmelig bra utvalg. Underkategorien Innendørsbelysning & Lamper har alene mange tusen produkter. I tillegg er utvalget variert, med massevis av ulike typer lamper. Blant annet er lysekroner, skrivebordslamper og spotlights noen av produktene du finner her. Fører også et visst utvalg av eksklusive taklamper, verdt mange titalls tusen kroner.

Noe for de badelystne

Det er ikke alle møbelleverandører som tilbyr basseng og spa, så her skiller Trademax seg litt ut fra resten av gjengen. Utvalget inkluderer blant annet oppblåsbart spa, utespa, frittstående basseng, nedgravd basseng og stålveggbasseng.

Utvalget av badekar, et produkt du finner i kategorien Baderom, inkluderer blant annet billige modeller, for eksempel såkalte badebaljer, og dyrere badekar. Ellers finner du også produkter som boblebad, massasjebadekar, servanter, toaletter og dusj her. Videre består denne kategorien av en rekke andre produkter, som for eksempel baderomstekstiler og diverse baderomsmøbler.

Så har vi kommet til den siste kategorien, for øvrig en kategori som muligens skiller seg litt ut fra resten, nemlig Veggfliser & Mosaikk. Her har Trademax blant annet benyttet seg av underkategorier som marmorgulvfliser, marokkanske veggfliser, mønstrede veggfliser og natursteinsmosaikk. Utvalget er imidlertid noe begrenset.

Frakt

Trademax leverer ikke til Svalbard, men leverer til døren ellers i Norge. Du må være hjemme når pakken blir levert. Du vil få beskjed om levering i forkant. Les mer om fraktbetingelsene på hjemmesiden deres.

Retur

Det anbefales at du leser mer om returbetingelsene på hjemmesiden før du vurderer å returnere en vare. Følgende satser gjelder for returfrakten:

Postnummer: 0001 – 1999: 995 kr
Postnummer: 2000 – 7999: 995 kr
Postnummer: 8000 – 9999: 3.995 kr
Spabad (ikke oppblåsbare): 5.000 kr

Besøk Trademax

Sosiale Medier

Du kan følge Trademax på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Trademax

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960269