Urmaker Bjerke info

High-end klokker og smykker

Faktasjekket: 02.04.2021

Urmaker Bjerke skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk Urmaker Bjerke

Urmaker Bjerke ble etablert allerede i 1923, og har i over 90 år vært en anerkjent leverandør av både klokker og smykker. Fokuset deres har vært på kvalitetsprodukter og god service. Urmaker Bjerke har 3 fysiske butikker, samt nettbutikken som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

*Fri frakt: Merk at dette kun gjelder ved bestillinger fra Norge.

Har nærmere 1.400 eksklusive klokker

Dette utvalget byr ikke på billige klokker, snarere tvert imot. Her er det klokker av topp kvalitet som gjelder. Urmaker Bjerke fører nærmere 1.400 klokker fra en rekke kjente klokkemerker, med klokker verdt opp mot 440.000 kr. På samme tid finner du også klokker til langt lavere priser her, men som fortsatt er knallgode klokker fra velkjente merker. Her kan man trekke frem Omega-klokker fra 29.400 kr, og Tag Heuer-klokker fra 14.000 kr.

Utvalget byr ellers på merker som Cartier, Hublot, Breitling, Longines, IWC, og mange flere. For øvrig har Urmaker Bjerke også Rolex-klokker i utvalget, men i likhet med deres utvalg av Patek Philippe-klokker, oppgis ikke prisen på nettsiden, og kunder bes om å ta kontakt dersom de er interessert i en slik klokke.

Lite, men luksuriøst utvalg av smykker

Øredobber fra Messikas mest kjente serie: Move

Urmaker Bjerke har ikke det største utvalget av smykker, med kun litt over 120 ulike smykker å velge blant. Til gjengjeld er samtlige smykker nøye utvalgt og tilhører den eksklusive prisklassen. Nettbutikken fører først og fremst smykker fra merkene Bulgari og Messika, samt noen få smykker fra Omega. Bortsett fra et par armbånd fra Omega, som koster 3.300 kr, koster de fleste smykkene i utvalget minst 20.000 kr, med smykker helt opp mot 146.000 kr.

Mange av Messika-smykkene, designet av Valérie Messika, består av diamanter. Spesielt populær er Move-serien hennes, som er en serie med bevegelige diamanter satt inn i en gullramme – enten det er snakk om øredobber, anheng eller ringer.

Det skal også nevnes at Urmaker Bjerke har et utvalg av flotte mansjettknapper fra merkene TF Est. 1968 og Montblanc. Disse koster fra 2.500 kr til 7.500 kr.

Du vil imidlertid ikke finne forlovelsesringer og gifteringer her. Ta gjerne en titt på vår bloggpost om priser på disse smykkene. Her har vi skrevet om både billige og dyre alternativer, fra noen av av de mest populære gullsmedene i Norge.

Watch windere, penner og lærvarer

Det går stort sett i klokker og smykker, men et par andre produktgrupper har også fått plass i denne nettbutikken. Dette innebærer blant annet 14 ulike watch windere, mer enn 30 luksuriøse penner og noen ulike oppbevaringstasker for klokker. Watch winderne og oppbevaringstaskene er fra merket Rapport London. Et mindre utvalg av belter og lommebøker av lær (fra Montblanc) inngår også i utvalget.

Besøk Urmaker Bjerke

Sosiale Medier

Du kan følge Urmaker Bjerke på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Urmaker Bjerke

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.