Thune skjermbilde

2 Thune

En av de største i bransjen

Thune tilbyr en rekke forlovelsesringer. Dette utvalget preges av forholdsvis luksuriøse og dyre forlovelsesringer. Du har altså ikke så mange valg når det gjelder prisvennlige modeller her. Velg ringstørrelse fra 49 til 59. Har mange diamantringer i utvalget. Thune er også behjelpelige med å finne riktig ring for deg, både på nett og i butikk.

Pris: 8.400 - 317.000 kr Fri frakt: Over 700 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps
Besøk Info
David-Andersen skjermbilde

3 David-Andersen

Godt utvalg av diamantsmykker

David-Andersen har en egen kategori for forlovelsesringer, som består av flere titalls ulike modeller. Her får du kjøpt forlovelsesringer i gull og diamanter. Utvalget er generelt ganske eksklusivt, og du vil ikke finne noen særlig billige forlovelsesringer her. Størrelser fra 50 til 60. Merk at du enkelt kan se hvorvidt de ulike modellene er lagerført i butikk eller på nett.

Pris: 11.000 - 2.290.000 kr Fri frakt: Over 700 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Mestergull skjermbilde

4 Mestergull

Mesterlig håndtverk

Mestergull har faktisk ikke en egen kategori for forlovelsesringer i hovedmenyen. Du kan imidlertid søke etter forlovelsesringer på nettbutikkens søkefelt, så får du opp et utvalg av passende ringer. Du kan også gå til kategorien for gavetips og deretter klikke på under-kategorien for forlovelsesringer. Ringtørrelsen kan tilpasses kostnadsfritt i butikk.

Pris: 4.000 - 61.300 kr Fri frakt: Over 1.000 Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps
Besøk Info