Thune info

En av de største i bransjen

Faktasjekket: 29.08.2022

Thune skjermbilde Fri frakt: Over 700 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Thune

Thune Jewelry & Watches har en historie som går tilbake til 1857, og har i dag 15 butikker rundt om i landet. Thune fører både smykker og klokker, stort sett av den eksklusive sorten. Thune omtaler seg selv som en av de største i Norge innen gullsmed- og urmakerbransjen.

Smykker med sølv, gull, perler, diamanter og mer

Thune, som for øvrig designer sine egne smykker, fører en rekke forskjellige smykker laget med ulike materialer. Her får du smykker med både sølv, gull, perler, diamanter og ulike edel-stener. Utvalget byr på øredobber, armbånd, halskjeder, forlovelsesringer, gifteringer og mer. Du finner også en egen kategori for herrer her, som består av armbånd, mansjettknapper, slipsklyper, skjorteknapper, armbånd, ringer og halskjeder.

I hovedsak byr dette utvalget på eksklusive smykker. Her vil du blant annet finne hundrevis av diamantsmykker, inkludert en rekke flotte og tidvis svært dyre diamantringer.

Hva med prisvennlige alternativer?

Gunstige priser: Thune fører en del prisvennlige gifteringer i sølv.

Thune fører nok ingen direkte billige smykker generelt. Likevel tilbyr Thune faktisk en del billige gifteringer. Noen av disse gifteringene koster kun litt over 1.000 kr. Det er da snakk om gifteringer av sølv, som vist på bildet. Billige forlovelses-ringer er det imidlertid færre av her.

Vi har for øvrig skrevet en bloggpost om priser på gifteringer og forlovelsesringer, som gir deg en oversikt over prisklassene fra noen av de mest populære norske gullsmedene på nett. I tillegg får du noen tips om hva du bør se etter for å spare inn litt ekstra penger på kjøp av giftering. Samtidig har vi undersøkt hva slags priser de ulike gullsmedene tar for gravering av ringer.

High-end klokkemerker

Thune fører ikke bare smykker. Du vil nemlig også finne en del eksklusive klokker her. Dette inkluderer blant annet designerklokker fra kjente varemerker som Omega, Chopard, Tag Heuer, Rado, Longines og Breitling. Disse merkene er noe av det ypperste når det kommer til high-end klokkemerker, med en kombinasjon av sømløst design og håndverk av ypperste klasse.

Tilbyr bytte av gull og sølv

Mange av oss har gamle smykker eller andre gjenstander av sølv eller gull liggende i en skuff. Dersom disse gjenstandene aldri blir brukt, kan du bytte dem hos Thune. På den måten kan du få penger overført til en bankkonto eller så kan du også velge deg et nytt produkt i en av butikkene deres. Gull er tross alt en begrenset ressurs og resirkulering er en positiv ting på så mange måter – også for lommeboken.

Designe ditt eget smykke?

Har du noen gang drømt å lage et helt unikt smykke – enten til deg selv eller som gave til noen andre? Dette ønsket kan Thune hjelpe deg å innfri. Ta kontakt med en av Thunes butikker, og de vil hjelpe deg med å realisere drømmen. Gullsmedene deres lager en 3D-tegning av ditt smykke (495 kr) og gir deg et pristilbud i samme sleng.

Besøk Thune

Sosiale Medier

Du kan følge Thune på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Thune

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 81001857