Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Treningspartner skjermbilde

4 Treningspartner

Apparater for både styrke og kondisjon

Treningspartner har i underkant av 10 knebøystativer i utvalget. Her kan du kjøpe knebøy-stativ fra merkene Abilica, Eleiko, Inspire, Masterfit og American Barbell. Merk at ikke alle knebøystativene er lagerførte, noe som betyr at en eventuell bestilling vil kunne medføre utvidet leveringstid. Frakten er imidlertid gratis.

Pris: 3.800 - 14.400 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
X-life skjermbilde

5 X-life

30 dagers åpent kjøp

X-life fører kun et par rene knebøystativer, men tilbyr også power racks og lignende styrke-apparater som også kan brukes til knebøyøvelser. Disse apparatene finner du i kategorien Treningsstativer og Racks. Her kan du kjøpe knebøystativ fra Masterfit og Abilica. Legg merke til at disse knebøystativene sendes med fri frakt inkludert.

Pris: 4.000 - 5.500 kr Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info
Sportsmaster skjermbilde

6 Sportsmaster

Spesialist med 19 års erfaring

På Sportsmaster finner du omtrent 10 ulike knebøystativer. De aller fleste modellene er fra Pivot, men her kan du også kjøpe knebøystativ fra Lexco, som har den dyreste modellen i utvalget. Sportsmaster tilbyr for øvrig monteringsservice i Oslo og Bergen. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud. Det er også kjekt å lese kundevurderingene i forkant av et kjøp.

Pris: 1.700 - 37.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps
Besøk Info