Birk Sport skjermbilde

1 Birk Sport

Norsk fagekspert på sykler

Birk Sport tilbyr i underkant av 10 landeveissykler. De aller fleste modellene er fra BMC, men her får du også kjøpt en modell fra Giant. Fører også en modell som er designet spesifikt for damer. Den aller råeste modellen i utvalget, Teammachine SLR01 FOUR fra BMC, er utstyrt med et trådløst og elektronisk girsystem. Teammachine SLR-syklene har blitt brukt av både Edvald Boasson Hagen,Thor Hushovd og en rekke andre profilerte syklister.

Pris: 31.900 - 86.500 kr Fri frakt: Les mer* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Klarna
Besøk Info
XXL skjermbilde

2 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL har noen få landeveissykler i sitt utvalg på nett. Her kan du kjøpe landeveissykkel fra merker som Scott, White, Ridley og Basso. De fleste av disse modellene er oppført som unisex-modeller. Flere av disse landeveissyklene er for øvrig vurdert av tidligere kunder, som har lagt igjen produktanmeldelser du kan lese i forkant av et mulig kjøp.

Pris: 12.000 - 75.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info
Bikester skjermbilde

3 Bikester

Alt innen sykling

Bikester fører et par hundre landeveissykler. Her kan du kjøpe landeveissykkel fra merker som Fons, Votec, Basso, Polygon, samt en del andre merker. Utvalget kan sorteres på en rekke ulike måter, blant annet etter hjulstørrelse, vekt, bremsesystem, farge og mer.

Pris: 6.500 - 153.000 kr Fri frakt: Fra 999 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna
Besøk Info