Power skjermbilde

2 Power

Bruker prisrobot for å konkurrere på pris

Power selger i underkant av 20 smartklokker for barn. Omtrent halvparten av modellene er tilgjengelige for salg på nett. Her får du kjøpt smartklokker fra merker som Xplora, Fitbit og Tail it Kids. Flere av klokkene er utstyrt med GPS-sporing, og kan brukes til å starte eller motta telefonsamtaler. Flere av klokkene er dessuten vanntette.

Pris: 750 - 2.000 kr Fri frakt: Nei Betal med: Bankkort, Faktura, Vipps
Besøk Info
Komplett skjermbilde

3 Komplett

En av Norges største nettbutikker

Komplett tilbyr noen få ulike smartklokker for barn. Du finner nok disse klokkene enklest ved å bruke søkefeltet, ved simpelthen å skrive smartklokke for barn. Utvalget byr på modeller fra merkene Xplora og FitBit. De fleste av disse smartklokkene kan brukes av foreldre for å kommunisere direkte med barnet, enten via telefonsamtale eller tekstmelding.

Pris: 700 - 2.000 kr Fri frakt: Kun for medlemmer Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort, Vipps
Besøk Info
Fra vårt nettverk:

Lån & Kreditt

Elkjøp skjermbilde

4 Elkjøp

En av Nordens største elektrokjeder

Elkjøp fører et mindre utvalg av Xplora-smartklokker for barn. Alle modellene er utstyrt med SOS/nød-knapp, lokasjonstjenester, samt muligheten for å motta tekstmeldinger, lyd-meldinger og telefonsamtaler. Her kan du tidvis også ha muligheter til å velge outlet-modeller, for eksempel returnerte klokker, noe som kan gi deg lavere priser.

Pris: 1.400 - 2.000 kr Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Gavekort, PayPal, Vipps
Besøk Info
XXL skjermbilde

5 XXL

Den største sportskjeden i Norden

XXL fører et par smartklokker for barn i sitt utvalg på nett. Her får du kjøpt smartklokke til barn fra merkene Fitbit og Garmin. Merk at denne nettbutikken tilbyr prisløfte, noe som garanterer deg laveste pris på det norske markedet. Les mer om vilkårene for dette prisløftet på hjemmesiden deres. XXL tilbyr også gratis bytte/retur.

Pris: 680 - 860 kr Fri frakt: Over 1.000 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna
Besøk Info