X-life info

30 dagers åpent kjøp

X-life skjermbilde Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 30 dagers åpent kjøp (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk X-life

X-life ble etablert i 2007, og er en nettbutikk hvor du kan kjøpe diverse treningsutstyr. Utvalget byr blant annet på en rekke ulike treningsapparater, både til kondisjons- og styrketrening.

Godt sammensatt utvalg

Denne nettbutikken har på ingen måte et enormt utvalg. Snarere tvert imot. Kategorien for treningsutstyr, en av hovedkategoriene deres, består av kun litt mer enn 500 varer. Likevel vil du oppdage at dette utvalget både er overraskende godt sammensatt og variert.

Først bør vi trekke frem treningsapparatene, som blant annet inkluderer ellipsemaskiner, tredemøller, styrkeapparater, trimsykler (både ergometersykler og spinningsykler), trenings-benker, multiapparater, skråbenker, og mer. Kategoriene i seg selv er ikke særlig omfattende, men byr gjerne på et tilstrekkelig godt utvalg, med flere valg når det kommer til prisklasse.

Her ser du noen av de dyreste trampolinene til X-life, som var på salg når denne saken ble skrevet. Utvalget byr på trampoliner i flere prisklasser og størrelser.

Diverse treningsutstyr

Ellers byr X-life på en god del treningsutstyr. Manualer/dumbbells, hantler, vektskiver, vekt-stenger, kettlebells, og den slags er selvsagt med. Her kan du samtidig kjøpe utstyr som slynger, fitnessballer, balanseputer, treningsmatter, treningsstrikk, vektvester, også videre.

Det skal også nevnes at nettbutikken har et godt utvalg av trampoliner, med noen titalls ulike modeller du kan velge blant. Samtlige av disse trampolinene ser ut til å være av solid kvalitet, og er fra merker som Berg, Jumpmaster, og Nordic.

Det øvrige utvalget

Vi får ikke nevnt alle produktene til X-life, men til slutt kan vi jo nevne at nettbutikken fører et par boblebad, airtracks, samt et par massasjepistoler.

Lyst på hjemmegym?

Det er mange fordeler med å trene hjemmefra, i ro og mak. Du slipper blant annet å reise til et treningssenter du må dele med mange andre. I tillegg blir en hjemmegym gjerne billigere på sikt. Les vår artikkel om tips til treningsutstyr som egner seg til hjemmebruk. Her gir vi deg flere eksempler på hva slags treningsutstyr du bør se etter. I tillegg kan du også lese vår artikkel om treningsapparater som kan brukes hjemme. I denne artikkelen kan du lese om noen av de beste nettbutikkene innen denne sjangeren, og samtidig se nærmere på de mest populære treningsapparatene der ute, enten du ønsker å trene styrke eller kondisjon.

Verdt å nevne

  • X-life tilbyr hjemlevering av alle pakker over 35 kg. Det vil si at de fleste treningsapparatene kan sendes med hjemlevering.
  • Nettbutikken opererer også med rask levering året rundt (1-4 virkedager på lagerførte varer).
  • I tillegg tilbyr X-life gratis varebytte
Besøk X-life

Sosiale Medier

Du kan følge X-life på disse sosiale nettverkene.

Kontakt X-life

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 32822830