Barbershop.no info

Skjønnhet og skjeggpleie for menn

Faktasjekket: 20.07.2021

Barbershop.no skjermbilde Fri frakt: Over 799 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Gavekort, Klarna, PayPal, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Barbershop.no

Denne nettbutikken har siden 2006 levert produkter relatert til barbering, skjegg, hud og hår – først og fremst produkter ment for menn altså. Barbershop.no gjør et poeng ut av at både lager, eierskap og kundeservice er lokalisert i Norge.

Kjente merker

Utvalget byr på barbersett, barberprodukter og tilbehør, i tillegg skjegg-, hud- og hårpleieprodukter. Ellers byr utvalget på kammer, børster, sakser, pinsetter og den slags. Det finnes til og med en egen kategori for damer her, bestående av noen titalls produkter, som blant annet parfyme, sjampo og barbersett for damer. Stort sett er utvalget av skjønnhetsprodukter imidlertid tuftet på menn, som nevnt innledningsvis.

Hudpleie for menn. Legg merke til kunderangeringene.

Det bør også nevnes, særlig for dem med parfymeallergi, at du enkelt kan søke etter parfymefri produkter på denne nettbutikken. Parfymefri produkter er nemlig en av filtreringsmulighetene på siden.

Parfyme er for øvrig en egen kategori her, som byr på omtrent 140 ulike produkter.

Utvalget er nok ikke gigantisk, men til gjengjeld ser produktene ut til å være av god kvalitet. Prisnivået er nemlig ikke blant det aller billigste som finnes der ute. Og når det først gjelder hudpleie og slikt, er vel kanskje det en fordel? Du vil dessuten finne en del kjente merker i utvalget, blant annet Angry Norwegian, Babyliss, Dr. Bronner’s, Jack Black, Merkur og Stern.

Ryddig og informativ

Rotete nettbutikker der en må tråle side opp og side ned for å finne informasjon, det er noe skikkelig herk.

Barbershop.no har ikke gått i den fellen. Her er all nyttig og relevant informasjon lett tilgjengelig. Hvorvidt produktet er lagerført eller ei er noe som står oppført under hvert produkt. I tillegg kan hvert eneste produkt vurderes av kunder, noe som ofte er til hjelp for besøkende.

Noe annet som er kjekt er at nettsiden har en egen Guide-side, hvor du kan få barberingstips, og ellers råd om hvilke produkter som egner seg for akkurat deg. Barbershop.no har også en Kundeklubb. Her kan du, via kjøp, tjene seg opp poeng som løses ut i rabatter eller gavekort.

Besøk Barbershop.no

Sosiale Medier

Du kan følge Barbershop.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Barbershop.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: hei@barbershop.no