Bianco

Butikk ikon

Sko til hyggelige priser

Bianco skjermbilde Betal med: , , , . Retur: 30 dagers åpent kjøp*. Prismatch: Nei. Besøk Bianco Nettbutikken har salg!

Denne nettbutikken tilbyr sko for både dame og herre, samt noen få accessoirer. Bianco ble etablert i Danmark i 1987, og har siden den gang utviklet seg til å bli en internasjonal butikkjede.

Bedre skoutvalg for damer enn for herrer

At utvalget for damene er bedre enn for herrene er tydelig på to måter. For det første har damene langt flere underkategorier, hvor skotypene er benyttet som egne kategorier. Skotypene man finner hos damene er: Sandaler, sneakers, høye hæler, boots, ballerinasko, loafers og snøresko.

Noen av tilbudsvarene på Bianco.no
SALE: Bianco har en egen kategori for tilbudsvarer.

Utvalget for herrene er imidlertid begrenset til boots, pensko og sneakers. Størrelsesforskjellen i utvalget er også synlig med tanke på antall produkter. Bianco opplyser nemlig om dette, og mens damene kan velge mellom over 700 ulike sko, er herrenes utvalg begrenset til bare såvidt over 120 produkter.

Iallfall ikke dyrt

Bianco har lagt seg på et relativt overkommelig prisnivå. Her finner man blant annet lærsko til 1.999 kr, bikerboots til 799 kr, samt en rekke ulike sneakers til 599.

Nesten ingen accessoirer

Bianco har en egen kategori for accessoirer, kalt «Vesker & Lommebøker». Dette utvalget er imidlertid veldig beskjedent, med bare rundt 10 produkter i utvalget. I tillegg til noen vesker og lommebøker, er også noen få rumpetasker inkludert i dette utvalget.

Åpent kjøp og toll

* Bianco skriver følgende på sin hjemmeside: «Hvis du gjør bruk av angreretten, refunderer vi alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnader, (men ikke ekstra kostnader hvis du har valgt en annen leveringsform enn billigste form for standard levering som vi tilbyr), uten ugrunnet opphold og under alle omstendigheter senest 14 dager fra datoen vi mottok meldingen om din beslutning om å angre denne avtalen.»

Det er også verdt å merke seg at Bianco har inkludert alle toll- og importavgifter i prisene som vises på hjemmesiden. Derfor vil man ikke få noen ubehagelige overraskelser med på kjøpet.

Besøk Bianco

Salg!

Vintersko

Bianco har vintersko på salg: Mer enn 40 boots for herrer, samt mer enn 200 boots for damer. Noen av tilbudene er på 50 % rabatt, og enkelte også mer enn dette. Flere nettbutikker med salg på vintersko.

Sist sjekket: 31.12.2019

Sko

Bianco har mer enn 360 damesko og mer enn 60 herresko på salg. Tilbudene varierer, men enkelte tilbud gir 50 % rabatt. Flere nettbutikker med salg på sko.

Sist sjekket: 31.12.2019

Varekategorier

Dette er produktkategoriene du finner i denne nettbutikken. Klikk på en for å se listen over andre som selger det samme.

Accessoirer Klær Sko

Sosiale Medier

Du kan følge Bianco på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bianco

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21127913

Kommentarer

Del gjerne dine erfaringer med andre her.