Bjørklund info

Smykker og klokker til enhver anledning

Bjørklund skjermbilde Fri frakt: Fra 500 kr Betal med: Bankkort, Faktura Retur: Angrerett innen 14 dager, ikke inkl. frakt Prismatch: Nei Besøk Bjørklund

Klokker, ringer, øredobber, armbånd og kjeder er blant spesialitetene til Bjørklund. Dette er en klokke- og smykkekjede som har butikker i store deler av Norge, og som også har en nettbutikk.

Smykker og klokker i alle prisklasser

Noen av klokkene på Bjørklund.no
Som man ser har Bjørklund både rimelige og dyre klokker.

Bjørklund skriver selv at de ønsker å tilby produkter til enhver anledning, og i de fleste priskategorier. Derfor vil du finne klokker og smykker av både den rimeligere (billige smykker) og den mer luksuriøse sorten i denne nettbutikken.

Vareutvalget deres er ment å gjenspeile kundenes ønsker, og derfor tilbyr kjeden velkjente varemerker som for eksempel Casio, Daniel Wellington, Skagen og Swiss.

I tillegg er en god del av smykkene i Bjørklunds butikker enten designet av Bjørklund selv eller av diverse samarbeidspartnere. Disse designersmykkene er altså kun tilgjengelig i Bjørklunds egne butikker.

Ikke bare vanlige smykker

I tillegg til de mer ordinære formene for smykker, som øredobber eller ringer, får man også tak i bunadssølv, mansjettknapper og slipsnåler her.

Vi har for øvrig skrevet om flere nettbaserte gullsmeder tidligere, om du ønsker å se hva andre gullsmeder tilbyr av smykker på nett.

Bjørklund Fordelsklubb

«Bjørklund Fordelsklubb» er et gratis tilbud for alle som er interesserte i å være med i deres medlemsklubb. Her vil man få utvalgte produkter til medlemspris, nyhetsbrev, tilbud om konkurranser, og invitasjoner til arrangementer i din lokale Bjørklund-butikk.

Besøk Bjørklund

Sosiale Medier

Du kan følge Bjørklund på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bjørklund

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22728550