Bodystore

Helsekost, organisk og økologisk

Bodystore skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr. Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna. Sender fra: Sverige. Toll: Inkludert i prisen. Retur: 14 dagers angrerett (inkl. frakt). Prismatch: Ja.

Bodystore tilbyr blant annet helsekost, naturlige matvarer, økologiske skjønnhetsprodukter og ulike former for tilskudd til trening. Denne nettbutikken har også prisløfte på sine varer. På den måten vil Bodystore markere seg som en av de billigste helsekostbutikkene på nett i Norge.

Massevis av helsekost

Den første kategorien på siden deres, nemlig Helseprodukter, er stappfull av underkategorier. Her finner man masse ulike typer helsekost. For å nevne noen av disse underkategoriene, kan man trekke frem: Antioksidanter, Ledd og muskler, Mage og tarm, Proteintilskudd, Kollagen og Vegansk.

I utvalget finner man varer som for eksempel: Økologisk nypepulver, tilskudd med melkesyrebakterier, organisk chagapulver, tilskudd med økologisk gresskarkjerneprotein – og mye annet. Utvalget er generelt bra, og åpenbart er det også god spennvidde i type produkter.

Helsefremmende matvarer

Bildet viser noen av de mest solgte varene i matvarekategorien på Bodystore.no
Bildet viser noen av bestselgerproduktene på Bodystore.no

Bodystore har også en kategori kalt Matvarer, og her finner man naturligvis sunne og helsefremmende produkter. En stor andel av produktene, både i denne kategorien, men også ellers, er økologiske. Noen økologiske varianter man finner i matvarekategorien, er: Kikerter, eplecidereddik, kokosolje, nakenhavre, hasselnøttkrem, også videre.

Utvalget av matvarer er temmelig variert. Man finner blant annet ulike typer superfood, som for eksempel: Spirilunapulver, bipollen, chiafrø, nesepulver, og mye annet.

Sunnere alternativer til snacks og godteri er også inkludert i utvalget. Bokhvetekjeks, økologisk kokosjokolade og bananchips er blant produktene man finner her. Utvalget er nok ikke så omfattende, men likevel stort nok, når man tross alt snakker om en såpass særegen nisje.

Naturlige skjønnhetsprodukter

Utvalget av skjønnhetsprodukter på denne nettbutikken er temmelig bra. Med underkategorier som blant annet Ansiktspleie, Foreldre & Barn, Kosmetikk, Munnpleie og Vegansk, favner utvalget ganske bredt. Ringblomstsalve, neslesjampo, økologisk jojobaolje, mandelolje og munnskyllevann med Aloe Vera er bare noen av produktene man finner her. Enkelte av underkategoriene, blant annet Foreldre & Barn og Kosmetikk, har imidlertid et ganske smalt utvalg, begge med under 10 produkter hver.

Treningstilskudd

Utvalget av helsekost relatert til trening og sport bør også nevnes. Utvalget i seg selv er nok ikke så omfattende, men når man tar med i betraktningen at de fleste produktene enten er organiske eller økologiske, kan man nesten ikke klage. Økologisk hampprotein, krillolje, ginsengtabletter og ulike proteinbarer er noen av produktene som inngår i dette utvalget.

Ellers

Dersom man skal benytte seg av prisløftet til Bodystore, anbefales det at man leser vilkårene på nettsiden deres. For eksempel omfattes ikke produkter med særlige vilkår av prisløftet. Dersom man har anledning til å bruke prisløftet, vil Bodystore – i tillegg til å matche prisen – også gi kunder 5 % ekstra rabatt, som legges til som butikkkreditt på kundekontoen.

Sosiale Medier

Du kan følge Bodystore på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bodystore

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22333230