Caliroots

Streetwear stil. Merkeklær til herre og dame.

Caliroots skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr. Betal med: Faktura, PayPal. Sender fra: Sverige. Toll: Prisene er inkludert toll. Retur: Full returrett i 30 dager (inkl. frakt). Prismatch: Nei. Besøk Caliroots
Rated 0 out of 5
0 av 5 stjerner (basert på 0 omtaler)

Denne nettbutikken tilbyr hippe klær og kjente merkevarer innen skate- og streetwearsjangeren. Caliroots selger blant annet sneakers, gensere, t-skjorter, og caps.

God bredde i merkevarene

På Caliroots vil du både finne mer eksklusive merkeklær fra «YEEZY», «Heron Preston» og «Helmut Lang», og merkevarer mer typisk for skate- og streetwear-stilen. Her kan man for eksempel nevne «Stüssy», «Pleasures», «Puma», «Carhartt», «Levis», også videre.

Sneakerklassikere

Bildet viser noen av skoene på Caliroots.no
Caliroots har et godt utvalg av sko, og har mange filtreringsmuligheter.

Utvalget av sko er temmelig bra på Caliroots, spesielt når det kommer til sneakers. Her er det mye kult, og mange av skoene er modeller som var populære på 70-, 80- og 90-tallet. Caliroots har naturligvis oppdatert dem litt, men uttrykksformen er den samme. Her finner man altså alt fra gullfargede Adidas-sko fra 90-tallet, til Nike-modeller som opprinnelig ble lansert på midten av 60-tallet.

Caliroots har også en egen kategori for damer og en egen for barn. Utvalget for damene er kjempebra, med en lang rekke ulike klesplagg. Utvalget for barn er hakket dårligere, med litt i overkant av 100 ulike plagg.

Godt utvalg salgsvarer

Når jeg skriver dette har butikken et salg på over 5.000 produkter. Der kan du sikre deg billige merkevarer. Ser ut til at de har en permanent side i menyen som heter «Real Deal» med salgsvarer.

For øyeblikket kan du finne ting som luer fra 90 kr, Adidas t-skjorter til dame for 90 kr.

Du kan sortere denne siden på pris for å se de billigeste varene først. Du vil kanskje også se vår liste over flere billige klesbutikker?

Du kan også få 15 % rabatt ved å bli med på nyhetsbrevet deres. Det skal komme en popup på forsiden deres hvor du kan skrive inn din e-post for å bli med. Da får du også e-post ved nye salg og kampanjer.

Besøk Caliroots

Sosiale Medier

Du kan følge Caliroots på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Caliroots

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: +4687200797

Caliroots Omtaler

Del dine erfaringer

Du må være innlogget for å kunne skrive omtaler.

Det er ingen som har skrevet omtaler om denne nettbutikken enda.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar