Clas Ohlson info

Variert og omfattende varesortiment

Clas Ohlson skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal, Postoppkrav Retur: Åpent kjøp i 90 dager Prismatch: Nei Besøk Clas Ohlson

I 1926 ble den første Clas Ohlson-butikken åpnet i Sverige. Siden den gang har det kun gått fremover for kjeden, som nå har butikker i Norge, Finland, England og Tyskland. Vi skal nå se nærmere på den norske nettbutikken deres.

Mye rart

Bildet viser noen av produktene på Clasohlson.no
Som en roteskuff: Clas Ohlson har mange varekategorier, og – som man ser her – mange underkategorier.

Når man tar et dypdykk i varekategoriene til Clas Ohlson minner det litt om en typisk roteskuff. Her vil man nemlig finne mye rart, og kanskje få seg noen overraskelser.

Blant annet vil man her finne så ulike produkter som blodtrykksmåler, båtbeslag, kobberrør, utstyr til kunstmaling og bevegelsessensorer.

Ellers har Clas Ohlson et godt utvalg av PC-utstyr, mobiler, båtutstyr, samt en del babyutstyr. Mobilutvalget er ikke så stort, men til gjengjeld får du kjøpt både billige smarttelefoner og billige mobiler her.

Denne nettbutikken har også en del utstyr relatert til bil, i all hovedsak bilpleieprodukter. Dette inkluderer blant annet bilpærer, fettpresse, elvinsj og batterilader.

Fra verktøy til blodtrykksmålere, og fra kosedyr til droner: Ja, her finner man jommen litt av hvert. Varesortimentet inkluderer for øvrig mer enn 15.000 produkter og reservedeler. I det hele tatt er utvalget til Clas Ohlson veldig variert.

Betingelser og annet

Nettbutikken skriver selv at kunder kan bestille en vare på nett, og hente den innen tre timer (i løpet av butikkens åpningstider).

For kunder som bor i Oslo og Akershus tilbyr Clas Ohlson også hjemlevering samme dag som bestillingen er utført.

Ellers medfølger også en garanti om 90 dagers åpent kjøp. Clas Ohlson har for øvrig for en egen underside for bedriftskunder, som inkluderer kvantumsrabatter og andre medlemstilbud.

Besøk Clas Ohlson

Sosiale Medier

Du kan følge Clas Ohlson på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Clas Ohlson

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23214000