Elektroimportøren

Over 10.000 varer på lager

Elektroimportøren skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr. Betal med: Bankkort, Postoppkrav. Sender fra: Norge. Retur: 60 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt). Prismatch: Ja.

Elektroimportøren tilbyr et bredt utvalg av elektromateriell. Dette gjelder blant annet belysning, kabler, verktøy og diverse elektronikk til hjemmet. Utvalget inkluderer også utstyr til det profesjonelle markedet, som for eksempel elektrikere.

Rimelig elektrospesialist

Elektroimportøren ble stiftet i 1994 og hadde da et eget utsalg i Oslo. Bare 4 år senere ble nettbutikken lansert. Nå i dag har Elektroimportøren 19 butikker. I denne nettbutikken vil man finne et bredt utvalg av diverse elektriske artikler, både for den vanlige forbrukeren og for fagfolk. Et av målene til Elektroimportøren er å bli oppfattet som spesialister på elektromateriell, og som et sted der utvalget er bra, betjeningen er kompetent og prisene lave. Elektroimportøren skriver selv at de søker å tilby faglig veiledning kombinert med kvalitetsprodukter.

Bredt utvalg

Som nevnt innledningsvis fører Elektroimportøren et temmelig bredt utvalg. Blant annet vitner kategorisystemet om god bredde i utvalget. Her er det nemlig ganske mange hovedkategorier og enda flere underkategorier. La oss nå se nærmere på utvalget.

Bildet viser noe av utvalget på Elektroimportøren.no
Elektroimportøren har mange billige varer i sitt sortiment. Dessuten vitner antall underkategorier om et stort utvalg.

«Elektromateriell» byr blant annet på varer som stikkontakter, brytere, dimmere, støpsler, fotoceller, styreorganer og koblingsmateriell. Kategorien «Smarthus» som dukker opp i flere og flere nettbutikker, byr på produkter som pakkeløsninger for smarte hjem, kontrollere, abonnement, styreenheter, sikkerhetspakker, og mye mer.

Belysning

Elektroimportøren har også et godt utvalg innen belysning med produkter som takarmatur, speillamper, takpendler, nødlys, spotlight, spotskinner, downlight og diverse utebelysning.

Dette inkluderer nesten 500 varer i kategorien som heter taklampe/vegglampe og omtrent 300 i gulv/bordlampe-kategorien. Totalt finner man 1.500 varer i kategorien for innebelysning. Elektroimportøren kommer med på listen vår over nettbutikker med billige lamper og interiør.

Utvalget omfatter også belysning ment for både hjemmebruk, industri- og næringsbygg.

Oppvarming

Når det kommer til oppvarming kan man heller ikke klage på utvalget. Her vil man blant annet finne varmevifter, termostater, varmekabler, panelovner, varmematter og oljeovner.

Verktøy

Utvalget av verktøy og instrumenter er også temmelig bra. Spenningstestere, krysslaser og inspeksjonskamera er bare noen av instrumentene man finner her. Når det gjelder verktøy vil man finne det meste av både håndverktøy og elektroverktøy. Varmluftspistoler, mørtelbøtter, loddebolter, borskrutrekkere og vinkelslipere er bare noen få eksempler fra dette utvalget.

Kundeklubb

Elektroimportøren har også en kundeklubb, hvor man som medlem får en rekke fordeler. Som medlem vil man alltid få fri frakt, fast lav pris på utvalgte LED-pærer, samt eksklusive medlemspriser både på nett og i varehus.

Prisgaranti

Om man finner samme produkt til en lavere pris i en annen butikk, vil Elektroimportøren tilby tilsvarende pris og refundere prisforskjellen. Denne garantien inkluderer ikke bestillingsvarer og de sammenlignede produktene må være identiske. Man kan lese mer om betingelser på nettsiden.

Utsolgtgaranti

Om Elektroimportøren skulle være tom for et produkt vil man få dette produktet levert hjem uten ekstra kostnader. Denne garantien omfatter alle lagerførte varer i deres varehus. Unntak er om varen er utgått, er på vei ut av sortimentet, eller lignende.

Sosiale Medier

Du kan følge Elektroimportøren på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Elektroimportøren

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22812770