Erotikknett info

Stort utvalg av erotiske produkter

Faktasjekket: 13.10.2021

Vi får provisjon dersom du handler denne nettbutikken. Les mer.
Erotikknett skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna, Postoppkrav Sender fra: Norge Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken startet opp i 1999, riktignok da under et annet navn. Erotikknett tilbyr erotiske artikler, enten det er snakk om sexleketøy, bondageutstyr, sexy undertøy, potensmiddel eller noe lignende.

Da nettbutikken startet opp var det vanskelig å finne erotiske produkter av god kvalitet i Norge. Fokuset lå derfor tidlig på et sortiment som holdt mål rent kvalitetsmessig. Siden den gang har nettbutikken vokst til å bli «Norges største norskeide erotiske butikk», som de skriver selv. Man kan også lese at «ingen andre butikker i Norge har et utvalg som kan måle seg med det du finner hos oss».

Et drøss av vibratorer og dildoer

Enkelt nok opererer Erotikknett kun med tre hovedkategorier når det gjelder produkter, nemlig For Kvinner, For Menn og For Par. En titt på førstnevnte produktkategori, viser at utvalget byr på en hel drøss av vibratorer og dildoer. Her får du kjøpt sexleketøy som minivibratorer, trusevibrator, klitoris-vibratorer og G-punkt-vibratorer, i tillegg til mange flere typer.

Når det gjelder dildoer finner du naturtro dildoer, strap on-dobbelt-dildoer, store dildoer og andre typer dildoer i utvalget. Her får du altså kjøpt sexleketøy til menn og kvinner, samt sexleketøy til par.

Massevis av annet sexleketøy

Egg og kuler, analplugger, penisringer, sexdukker, kunstige vaginaer (blant annet fleshlight), penispumper, sugekopper: Ja, listen bare fortsetter.

Bildet viser noen av dildoene i utvalget til Erotikknett
Et par ulike dildoer: Legg merke til forskjellen i prisnivå.

Utvalget av øvrig sexleketøy er ganske omfattende, og her bør en kunne finne noe for enhver smak. I utvalget dukker det til og med opp et par ulike sexmaskiner. Noen få erotiske brettspill inngår også i dette utvalget.

Vi har for øvrig skrevet om flere erotikksider tidligere.

Resten av utvalget

En egen kategori for oljer og glidemiddel byr på massasjeoljer og ulike glidemidler (blant annet varmende typer, og typer med smak).

Noen få ulike potensmidler dukker også opp, for begge kjønn. Videre kan vi nevne utvalget av bondage-utstyr, som blant annet byr på fot- og håndmansjetter, pisker, masker, også videre. Ellers finner du noen sexy klær og kostymer, samt sexy undertøy i utvalget, mest for damer riktignok.  Til slutt skal det også nevnes at du vil finne en del erotiske filmer her.

Sosiale Medier

Du kan følge Erotikknett på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Erotikknett

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 45246013