Esbo info

Kvalitetsbygg til hagen

Faktasjekket: 27.12.2021

Esbo skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Esbo

Esbo tilbyr en rekke ulike bygg til hagen. Hovedfokuset til denne nettbutikken er hagebygg som anneks, lysthus og redskapsboder, men Esbo fører også garasjer, badestamper, saunaer, hyttetoaletter, og mye mer. 

Mange ulike hagebygg

Skjermbilde fra Esbo.no
Ryddig oversikt over ulike annekser. Legg også merke til tilbudsmerkingen.

Varekategoriene på denne nettbutikken er som følger: Anneks, Grillhytter-Grillhus, Garasjer, Redskapsboder, Lysthus, samt Andre Produkter.

Det er kun sistnevnte kategori som har underkategorier. Uten mange underkategorier er det enkelt å finne frem til produktet du leter etter. Dessuten er produktsidene oversiktlige og informative, og inkluderer blant annet plantegninger, samt en del teknisk informasjon.

En titt innom hver kategori viser at Esbos generelt har et ganske bra utvalg. Når det er snakk om produkter av den størrelsen Esbos tilbyr, kan man jo heller ikke forvente seg side og opp side ned med ulike modeller.

Solide saker

Man får et inntrykk av at produktene til Esbo er av skikkelig solid kvalitet. Dette skyldes ikke bare prisnivået, men også de store produktbildene som viser alle de flotte detaljene og utførelsen på hvert av byggene.

Ikke minst ser laftehyttene deres fantastiske ut. Det er flott at noen ivaretar denne norske byggetradisjonen, og samtidig gjør slike hytter tilgjengelig for folk flest. For mange kunder er det nok også betryggende at Esbos har ansatte med tømrerbakgrunn, som kan bistå i forkant eller under oppsettingen av et bygg.

Det skal også nevnes at i kategorien Andre Produkter vil du finne strømaggregater, solcellepaneler, utepeiser og griller, og den slags.

Verdt å vite

  • For å få betalingsutsettelse, som kun er mulig ved kjøp over 2.500 kr, må du henvende deg til Esbo.
  • På forsiden kan du lese følgende: «Vi leverer over hele Norge til faste lave priser å garanterer best pris på frakt i Norge. Sammen med vår partner Norlines er du sikker at din vare tas godt hånd om.»
  • Ellers er det greit å nevne at Esbos har en forventet leveringstid på omtrent 2-4 uker.
Besøk Esbo

Sosiale Medier

Du kan følge Esbo på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Esbo

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 38133500